Kookworkshop Leontienhuis

Kookworkshop Leontienhuis | Geld inzamelen
 
 
Kookworkshop gezonde sportvoeding voor het Leontienhuis!

Op 2 juli organiseert Vibescoach een kookworkshop in Smaak te Utrecht. Het belang van sportvoeding komt steeds meer onder de aandacht. Goede sportvoeding - voeding die het lichaam optimaal ondersteunt om prestaties te leveren - kan immers het verschil maken. Wil jij hier ook meer over leren? Neem dan deel aan deze workshop! De opbrengsten van de workshop doneer ik aan het Leontienhuis.

Als trainer, voedings- en lifestyle coach geef ik regelmatig kookworkshops en lezingen over het belang van de juiste voeding bij inspanning. Echt goede voeding die het lichaam optimaal ondersteunt om prestaties te leveren, in plaats van voeding die alleen maar vult. Dit keer wil ik dat ook doen, maar dan voor het Leontienhuis.

Hoe kun je me helpen?

Allereerst door mee te doen aan de kookworkshop. Voor € 95,00 p.p. leer je met weinig tijd, ingrediënten en kookkennis toch een gezonde sportmaaltijd klaar te maken. Uiteraard eten we alle gerechten tijdens de workshop zelf ook op en krijg je de recepten mee naar huis. Geef je op voor de workshop door een mailtje te sturen naar info@vibescoach.nl!

Omdat ik zoveel mogelijk van het deelnemersgeld aan het Leontienhuis wil doneren, zoek ik daarnaast sponsors die een bijdrage willen leveren in geld of natura voor:

  • Vlees
  • Groenten
  • Vis
  • Ingrediënten als kruiden, rijst, pasta, etc. uit de supermarkt
  • De huur van de workshoplocatie

Wil je me helpen met een donatie? 

Klik op de knop 'Doneer' op deze pagina. En zegt het voort door deze pagina te delen!

Wil je me helpen met een bijdrage in natura?

Stuur me dan een mailtje via info@vibescoach.nl of bel me op 06 - 51 53 25 39.                                            

Waarom het Leontienhuis?

Mijn dochter Caeslent heeft een eetstoornis, een levensbedreigende ziekte waarvoor een intensieve behandeling nodig is. Goede begeleiding vanuit de GGZ is noodzaak, alleen is de wachttijd extreem lang. Tijd die mijn dochter eigenlijk niet heeft. Tijd die je als ouder niet hebt als het met je kind iedere dag een stukje slechter lijkt te gaan.

Ons lichtpuntje tijdens dit lange wachten is het Leontienhuis. Op een dieptepunt heb ik mijn dochter eigenlijk in een opwelling in de auto gezet en ben ik hier naartoe gereden. Wat een geluk! De ontvangst was warm, de omgeving liefdevol en alles voelde direct goed.

Vanaf dat moment tot en met nu, gaat Caeslent vier keer per week naar het Leontienhuis. Hier stimuleren en enthousiasmeren ervaringsdeskundigen mijn dochter om te vechten voor haar toekomst. Leontien en haar man Michel komen met regelmaat langs en zijn net zo betrokken. Ze nemen de tijd voor jou als mens en Leontien vertelt openhartig haar eigen verhaal. De manager en vrijwilligers die er zijn, zijn 100% betrokken en dat alles geeft mijn dochter, maar ook mij als ouder even rust. Ik weet dat mijn dochter in veilige handen is.

Het Leontienhuis is dus een prachtig en waardevol initiatief, maar het hangt van donaties aan elkaar. De lokale bakker verzorgt bijvoorbeeld brood en iedereen die er rondloopt doet dit vrijwillig. Hoe fantastisch is het dat er zo veel vrijwilligers begaan zijn met deze groep meiden en zich iedere dag inzetten?

Met deze actie wil ik iets terugdoen voor hen en ik hoop dat jullie mij willen steunen!

 

ALLE hulp, klein of groot, is welkom! Samen maken we er een succes van, niet voor mij, maar voor het Leontienhuis. En voor alle vrouwen die dankzij dit initiatief steun vinden in de strijd tegen hun eetstoornis!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
16 donaties
€ 2.450,00

Deze actie is gesloten.