Koningsnacht, Koningsdag en Bevrijdingsdag Gestel | Geld inzamelen
 
 

Koningsnacht, Koningsdag en Bevrijdingsdag Gestel

Jouw centen steunen spectaculaire Gestelse Evenementen!

Vette events organiseren voor de Gestelse bevolking; dat is de missie van vrijwilligersorganisatie GESTEL events! En er komen er weer een paar aan: Koningsnacht (26 april), Koningsdag (27 april) en een spectaculair Bevrijdingsfeest op 5 mei 2020. Onze bescheiden jaarlijkse subsidie van iets meer dan EUR 4.000 is echter ontoereikend om deze events en óók nog eens andere feest- en gedenkdagen zoals Dodenherdenking, Holocaust Memorial Day en de Intocht van Sinterklaas te organiseren. Dus we kunnen de hulp van de Gestelse bevolking - van jou dus - goed gebruiken!

 

Doneer voor (nog) meer sfeer!

Regelmatig horen we van bezoekers dat ze graag iets voor ons zouden betekenen. Uiteraard zijn handjes welkom, maar ook gewillige portemonnees of gulle bankrekeningen krijgen nu de kans om de sfeer van onze events nog wat op te krikken. Je hoeft daarvoor niet meteen sponsor te worden (mag natuurlijk wel, want dan komen we je ook nog haffel publiciteit brengen), maar nu is er de kans om ons ook met een klein(er) bedrag te steunen. En eigenlijk steun je daarmee ook jezelf, je (klein)kinderen en de Gestelse gemeenschap. Want hebben wij de centen... dan hebben jullie spectaculaire Gestelse Evenementen!

 

Vele kleintjes

Iedere bijdrage is welkom. Want vele kleintjes maken ook een grote. Gaan wij ons best doen om in 2020 Kingsclash, Henk Bernard en de DJ Crew (Effe Serieus) en heel veel kinderplezier in de line-up van onze events te ploppen. Klinkt goed, niet? Net als het gerinkel van klinkende munten... en daar hebben we jou dan weer voor nodig! Wat doe je hier nog? Je had na de eerste alinea allang kunnen doneren. Maar vooruit, dat mag je nu ook nog doen.

Namens GESTEL events: bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

 

Laat een reactie achter

24 donaties
€ 405,00
Doel: € 2.500,00
16%