Komt mijn droom uit !!??

Komt mijn droom uit !!?? | Geld inzamelen
 
 
Help onze droom waar maken...

Na veel zitten dubben toch besloten om een actie op te zetten en hopelijk heel veel lieve mensen te bereiken.

Ik ben moeder van 4 schoolgaande kinderen, na jaren van ellende te hebben gehad staan we nu positief in het leven en hoop zo dat mijn grootste wens uit mag komen.

Ik ben 2,5 jaar geleden alleen komen te staan met 3 jongens van 10 8 6 jaar oud en net bevallen van mijn 4de zoontje. Hij was 4 weken oud dat zijn vader een zware burn out kreeg en uit huis weg ging. Achterblijvende met mijn kinderen heb ik mega geknokt hoop tegenslagen gehad en uiteindelijk in bijstand beland, ik ben al niet iemand die graag me hand op houdt maar zelf ging het eerst ook niet goed met mij je hoort op het blauwe wolkje te zitten na je zwangerschap wat niet ging natuurlijk.

Met hulp van kennissen is het gelukt om een opleiding tot nagelstyliste te gaan volgen en met vlag en wimpel geslaagd. Nu nog paar losse workshops en dan kan ik gaan knallen en weer ons leven opbouwen.

Mijn grote droom is dan ook een plekje voor me zelf te hebben naast mijn huis om mijn werk te kunnen gaan doen (waar de kinderen niet kunnen en mogen komen, ivm hygiëne en er toch hoop dure spullen staan dan)

Kunnen en willen jullie mij en de boys helpen onze droom waar te maken doneer dan plzzz.

Voor diegene die het hoogste bod doet, geef ik een nieuwe set acryl/gel nagels kado !!!@Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 11,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.