Koffer vol kleding en cadeautjes

Koffer vol kleding en cadeautjes | Geld inzamelen
 
 
Help ons om de kindjes uit Lombok te verblijden met kleding en cadeautjes!

In April 2018 reizen wij af naar Lombok, Indonesië.         Op de kampong Tenah Embet wonen families die onze steun hard kunnen gebruiken. 

De afgelopen jaren zijn vrienden van ons al regelmatig bij de kampong op bezoek geweest en daar is een mooie samenwerking uit ontstaan. Nederlanders die graag iets wilde betekenen voor deze families zijn sponsor geworden van de kindjes. We proberen bij elk bezoek zoveel mogelijk 2e hands kleding en spelletjes voor de kindjes mee te nemen. Inmiddels worden al 21 kindjes van de Kampong gesponsord! Dit maakt het natuurlijk steeds moeilijker om voor al die lieve kindjes iets uit Nederland mee te nemen. Daarom zijn wij nu opzoek naar donaties.

Wij zouden namelijk graag een extra koffer mee willen nemen zodat we ruimte genoeg hebben voor al die cadeautjes.  Dit is helaas vrij prijzig. Voor € 240,- kunnen wij een extra koffer inchecken. 

Help jij ons om die koffer te kunnen bij boeken? 

Namens de kindjes uit Lombok, bedankt!

Ps: voor informatie m.b.t. het sponsoren van de kindjes, ga naar de Facebook pagina: Anak BahagiaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 145,00
Doel: € 240,00
60%

Deze actie is gesloten.