KLUIVERT DOG RESCUE CENTRE CURACAO

KLUIVERT DOG RESCUE CENTRE CURACAO | Geld inzamelen
 
 
Met deze actie wil ik geld inzamelen voor de hondjes van Kluivert op Curacao !

Begin April gaan ik (Fleur) en mijn vriend op vakantie naar Curacao. Wat dan zeker niet mag ontbreken is een bezoek aan het Kluivert Dog Rescue Centre, waar ze honden van de straat opvangen en verzorgen. 

Vaak zijn het puppies en hondjes die zijn gedumpt/achtergelaten hoe je het ook wilt noemen en zijn ze hard toe aan medicatie en verzorging. 

Omdat Kluivert een non-profit organisatie is moeten ze het echt hebben van vrijwilligers en donaties. Alle kleine beetjes helpen. 

Daarom willen wij bij ons bezoek niet met lege handen aankomen. Uiteraard zou het geweldig zijn om heel veel speeltjes/tuigjes etc. mee te nemen naar Curacao om te doneren, maar dat is voor ons en de kofferruimte niet haalbaar. Dus hopen we dat we in plaats van tastbare spullen, ze ook blij kunnen maken met een mooi geldbedrag. 

Voor meer info kunnen jullie ook kijken op de website van Kluivert Dog Rescue Centre of de Facebook/Instagram pagina’s ! Deze mensen zetten zich dagelijks voor 100000% in om hulpeloze hondjes te redden én te zorgen voor een fijn nieuw thuis. 

 

Website: https://www.kluivertdogrescuecenter.nl/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 145,00
Doel: € 300,00
48%

Deze actie is gesloten.