Kleinigheidje in dure maanden | Geld inzamelen
 
 

Kleinigheidje in dure maanden

Voor de meesten van ons is er geld genoeg voor vers brood, helaas niet voor iedereen .....

ZIE UPDATE

Deze actie is beeindigd maar mocht u nog iets willen betekenen dan kunt u contact leggen via mijn website contact danielkroezen.nl Wij blijven met deze acties doorgaan dus uw giften blijven welkom.

=======================

Jammer dat ik vandaag pas deze doneeractie tegen kwam, anders was ik er eerder mee begonnen want vorige week werden we, Marleen en ik, geconfronteerd met gezinnen die t niet breed hebben ..... niet in het buitenland maar gewoon in de buurt en in de kennissenkring.

Zelf hebben we ook tijden gekend dat we het niet breed hadden (tijdelijk geen werk, ziekte, onkosten) maar toch waren er altijd mensen in de buurt die voor een kleine verrassing zorgen, een kerstpakket. ..... kleine bijdrage..... het gevoel krijgen dat je niet vergeten bent.... zo fijn!

Wij willen graag iets terugdoen voor onze medemens en ondanks dat we al begonnen waren met anderen te helpen met eigen middelen willen we dit verder uitbreiden en misschien wilt u meehelpen dmv uw donatie, elke euro is een welkom!

Ons doel is om de maanden december en januari een 5 tal gezinnen/ouderen in onze buurt en kennissenkring te helpen......

Als er meer binnenkomt dan gaan we meer gezinnen helpen!

Bij voorbaat dank,

Daniël & Marleen 

 

Daniel Kroezen
01-02-2020

Iedereen super bedankt voor de bijdragen van totaal 230 euro en voor de giften die aan de deur zijn afgeleverd!

5 gezinnen zijn hiermee geholpen.

Hartelijk dank.

 

Mocht u nog iets willen betekenen dan kunt u contact leggen via mijn website http://www.danielkroezen.nl/contact/ Wij blijven met deze acties doorgaan dus uw giften blijven welkom.

 

Groet Daniel & Marleen


Daniel Kroezen
08-12-2019

Vanaf 4 december tot nu toe...... al super dankbaar voor de donaties van 160,00 euro tot nu toe.

We gaan zo door!😉👍

 


 

Laat een reactie achter

18 donaties
€ 230,00
Doel: € 500,00
46%

Deze actie is gesloten.