Kleine lieve Sofija moet beter worden!!!

Kleine lieve Sofija moet beter worden!!! | Geld inzamelen
 
 
Help Sofiji Micevic ziekenhuis kosten in USA te betalen om beter te kunnen worden!!!

Hierbij vraag ik jullie aandacht voor het volgende!!

 

Sofija Micevic is een klein lief en vrolijk meisje van 3 jaar woonachtig in Bosnië,  Sofija is het nichtje van onze tante wat het voor ons allemaal erg dicht bij brengt.

Toen Sofija een paar maanden oud was hebben ze bij haar Acute lymfatische leukemie ontdekt.

Na vele behandelingen dachten ze dat ze genezen was maar niks was waar…

Daarna  volgden er weer behandelingen(beenmerg transplantatie) maar niks kon baten. Een aantal weken terug hebben de artsen in Belgrado waar ze onder behandeling was vertelt dat ze niks meer voor haar konden doen.

Haar ouders en familie wilden niet opgeven en zijn naar verdere mogelijkheden gaan zoeken en zijn in Amerika terechtgekomen.

In  Johns Hopkins Hospital in Baltimore, Maryland, USA  kan kleine Sofie geholpen worden alleen zoals bekend is , is er voor daar heel veel geld nodig geld welke haar ouders helaas niet hebben.

Artsen in Johns Hopskins Hospitaal zeggen dat er kans tussen 80 en 90 procent is dan Sofija genezen kan worden, hiervoor zijn er twee behandelingen nodig

Voor de eerste behandeling is er $250.000 nodig. In een hele korte tijd zijn ze in geslaagd dankzij familie vrienden en kennissen en heel veel andere lieve mensen om deze bedrag bij elkaar te sparen. Voor de tweede behandeling moet er nog eens $540.000 dollar ingezameld worden, en daar hopen wij ook al is het maar een beetje, een steentje aan bij te dragen.

Via deze weg vraag ik jullie voor een klein bijdrage. Alle beetje helpen en als we via deze weg Sofija kunnen helpen, zo dat zij net als haar leeftijdgenootjes kan spelen en straks naar school gaan.

Dan hebben wij samen iets heel moois gedaan.

Namens haar ouders en familie en natuurlijk mij wil ik jullie heel erg bedanken.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 300,00

Deze actie is gesloten.