klein wonder, grote wens

klein wonder, grote wens | Geld inzamelen
 
 
Na jaren eindelijk een draagmoeder gevonden. Help ons samen met haar een kindje te krijgen

We hebben, na lang wikken en wegen, besloten ons verhaal op deze site te delen om zo het bedrag op te halen om ons grootste geluk mogelijk te kunnen maken. We zijn al een aantal jaar samen en hebben allebei een grote kinderwens. Echter doordat ik, Kim, geen baarmoeder meer heb, kan ik geen kindje meer dragen. Voor ons is draagmoederschap de enige optie om een 100% biologisch eigen kindje te krijgen.

Na jaren op zoek te zijn geweest naar een draagmoeder, met vele obstakels, hebben we eindelijk iemand gevonden die ons wil helpen! Haar naam is Nadia en vanaf de eerste ontmoeting was er een fijne klik.

Door allerlei hele strakke protocollen (Nadia is Vlaams) kunnen we niet geholpen worden in Nederland of België. Gelukkig kunnen we uitwijken naar Praag. Dat is eigenlijk onze enige mogelijkheid om de medische behandeling uit te voeren. Dit brengt alleen wel een veel hoger financieel plaatje met zich mee. We krijgen namelijk niks vergoed, omdat we naar het buitenland moeten. Kosten zijn dan onder anderen: medicatie, IVF-behandeling, vluchten en verblijf voor 10 dagen, onkosten draagmoeder, kosten advocaat en kosten adoptieprocedure.

Mentaal is het tot nu toe een achtbaan geweest, maar het is het allemaal waard voor ons. Vandaar dat wij jullie hulp vragen om zo’n mooi wonder voor ons werkelijk te maken. Zonder jullie hulp gaan we het wellicht niet redden vrezen we. Met dat gevoel heb ik, Paul, een liedje geschreven voor ons ongeboren kindje. Ik ben al jarenlang actief als muzikant in o.a. The Kik en solo als Simon Keats. Omdat we graag iets terug willen doen voor de mensen die ons willen steunen, kun je - als je je e-mailadres achterlaat - het liedje ‘Waiting’ ontvangen na je donatie. Maar het is ook mogelijk om anoniem te doneren uiteraard. We zijn blij met alle steun, hoeveel je geeft is aan jou.

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

303 donaties
€ 8.511,00

Deze actie is gesloten.