Klaslokaal bouwen in Tanzania

Klaslokaal bouwen in Tanzania | Geld inzamelen
 
 

In oktober 2024 reis ik samen met 22 collega’s van de Hanzehogeschool Groningen af naar Mbeya in het zuiden van Tanzania. Naast het uitwisselen van recente onderwijservaringen, gaan we samen aan de slag om een klaslokaal te bouwen bij de Praktijkboerderij & Energycentre van Mbeja University of Science & Technology.

Dit (praktijk)lokaal en komt op het proefperceel van de universiteit te staan en heeft als doel om praktijk en theorie samen te brengen.  Bij de bouw werken we samen met een lokale aannemer. Mijn Hanze-collega's en ik zullen de aannemer assisteren bij de bouw en de kleinere klussen. Voor het aanschaffen van de materialen en het inrichten van het lokaal is financiële hulp nodig. 

Om dit project succesvol te maken zijn we een fundraising gestart en hopen we samen 20.000 euro mee te nemen. Het geld dient direct gebruikt wordt voor aanschaf van bouwmaterialen (en niet voor de financering van mijn ticket, dat doe ik uiteraard zelf ;-) ) .

Met jouw donatie steun je een project waarbij het geld direct en lokaal besteed wordt en steun je de opleidingen in Mbeya op een duurzame manier voor de langere termijn.

Ik kijk er onwijs naar uit om met mijn collega's deze bijzondere reis te maken!

Alvast heel erg bedankt voor je bijdrage!

Groet,

JosEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
55 donaties
€ 2.140,00