Kindgericht Vrije School onderwijs in Nepal

Kindgericht Vrije School onderwijs in Nepal | Geld inzamelen
 
 
Kindgericht onderwijs in Nepal

Namaste!

Dit meisje op de foto, Nani, is een van de kinderen uit een kindertehuis in Kathmandu waar het iedere dag weer moet zien te overleven tussen heel veel andere beschadigde , verwaarloosde kinderen. Kinderen die achtergelaten zijn op straat, veelal misbruikt of wees. En juist deze kinderen hebben een veilige plek op school nodig waar ze worden gezien in wat ze nodig hebben en in wie ze zijn.

Momenteel wordt er hier in Nepal heel hard gewerkt aan een nieuwe Vrije School waar deze kinderen een plek zullen krijgen. 

Wij zijn als gezin hier naartoe gereisd om enerzijds te ondersteunen bij het oprichten van deze school en anderzijds om onze kennis en expertise op het gebied van ( speciaal) onderwijs te delen met de leerkrachten hier. Juist deze kinderen hebben speciale aandacht en zorg nodig.

Wij zijn een actie gestart om deze Himalaya Waldorf school ook financieel te ondersteunen. De lokalen, die binnenkort klaar zullen zijn, moeten volledig ingericht worden. Maar ook moet al het lesmateriaal nog aangeschaft worden. Speeltoestellen en een verzorgde omgeving zullen nog gerealiseerd moeten worden.

Help ons mee om deze kinderen een mooie plek te geven waar ze zich mogen ontwikkelen tot daadkrachtige mensen! Zij zijn het meer dan waard dat wij investeren in hun toekomst!

Heel hartelijk bedankt namens de kinderen van de Himalaya Waldorf School en hun leerkrachten 

ps: bekijk ons nieuwste filmverslag! Zie link

Of bezoek onze website:kindgerichtonderwijsinnepal.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

5 donaties
€ 174,00
Doel: € 3.500,00
4%

Deze actie is gesloten.