Kinderwerk Horeb, help ons om hen te helpen!

Kinderwerk Horeb, help ons om hen te helpen! | Geld inzamelen
 
 
Help ons ondersteuning te bieden in Brazilie!

Kinderwerk Horeb steunt kinderwerk in Brazilie. Met passie en hart dragen zij zorg voor kinderen in Timóteo. De straten van Brazilie zijn niet altijd veilig voor kinderen om op te groeien. Om te voorkomen dat kinderen veel op straat rondzwerven, is er een semi-internaat opgezet in Timóteo, te Brazilie. De kinderen wonen en slapen thuis, maar zijn drie dagen in de week overdag op het terrein te vinden.

De kinderen zijn afkomstig uit wijken waar veel bewoners gebukt gaan onder armoede en werkeloosheid. Daarnaast zijn er veel problemen omtrent drugs, criminaliteit en prostitutie. Op het semi/internaat krijgen deze kinderen de kans om zich te ontwikkelen, bezig te zijn met school en geloof en om heerlijk te spelen. Kort om, de kinderen kunnen weer even kind zijn. 

Wij zijn Jennefer (20) en Marieta (24) en wij willen Kinderwerk Horeb ondersteunen in februari 2018. Wij gaan drie weken op bezoek naar het semi-internaat inTimóteo te Brazilie. Er komen ongeveer 80 kinderen op het semi-internaat en dit wordt gerund door 3 mensen. Hierdoor is er niet altijd tijd voor praktische klusjes. Daarom willen wij drie weken lang praktische ondersteuning bieden en helpen met het kinderwerk. Dit kost natuurlijk wat! Help ons om de liefde van Jezus uit te delen en doneer. Alle beetjes helpen.  

 

 

Voor meer informatie kijk op: https://kinderwerk-horeb.nl/ 

Of volg de Stichting op Facebook: https://www.facebook.com/skhbrazilie/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 900,00
Doel: € 2.000,00
45%

Deze actie is gesloten.