Kinderwens van Arjan en Meredith | Geld inzamelen
 
 

Kinderwens van Arjan en Meredith

Verdriet om je onzichtbare droom die nog steeds niet is uitgekomen

Lieve allemaal, 

Ik heb hard jullie hulp nodig. Onze lieve vrienden Arjan en Merdith zitten al jaren met een grote wens. Een wens wat tot op heden nog niet is uitgekomen. Ik weet zelf als geen ander hoe een onwijs moeilijk en zwaar traject dit is. 

Arjan en Meredith vechten al 8 jaar voor een klein kindje, nu weten we allemaal dat het niet vanzelfsprekend is en dat je een aantal pogingen hebt wat je verzekering vergoed. Ja helaas zijn dat er maar 3. Arjan en Meredith zijn hier niet doorheen, ik hoor jullie al denken. Maar het zit anders, doordat ze een donor nodig hebben werkt dit allemaal net niets anders.  Een behandeling is even plat gezegt rete duur. En waarom he?

Ik heb jullie hulp nodig, alle echt alle kleine beetjes helpen. Één behandeling kost ongeveer 3500 euro. Dit moet toch te doen zijn om dit samen met jullie op te halen zo dat Arjan en Meredith nog 1x kunnen vechten en een ivf behandeling kunnen doorlopen.

 

Hun hele verhaal kunnen jullie volgens op hun Instagram account. : @huisje_boompje_handicapEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

257 donaties
€ 2.760,00
Doel: € 3.500,00
78%

Deze actie is gesloten.