Kinderboeken voor Wender!

Kinderboeken voor Wender! | Geld inzamelen
 
 

Mijn naam is Marlot en in het kader van het afronden van mijn proefschrift 'Raising Readers' zamel ik geld in om een mooie selectie kinder- en jeugdboeken aan te kunnen schaffen voor Wender Vrouwenopvang Groningen. Bij Wender vinden vrouwen (en hun eventuele kinderen) voor korte of langere tijd een veilige plek als zij door huiselijk geweld niet langer thuis kunnen wonen.

De boeken zullen beschikbaar worden gesteld in gemeenschappelijke ruimten (de foto die je bij deze inzamelactie ziet, is van zo'n ruimte), zodat kinderen zich terug kunnen trekken met een boek, elkaar kunnen voorlezen en voorgelezen kunnen worden. Hopelijk bieden de boeken afleiding, troost, plezier en herkenning. 

Geef gul ;-) en hartelijk dank namens mij en de kinderen!

Voor meer informatie over Wender, zie: https://www.wender.nl/locaties/vrouwenopvang-groningen/

Vind je het leuk om het (vind ik) mooiste artikel uit mijn proefschrift te lezen? Zie: https://onlinelibrary.wiley.com/doi/pdfdirect/10.1002/pits.22452

Het volledige proefschrift is hier in te zien: https://research.rug.nl/nl/publications/raising-readers-stimulating-home-based-parental-literacy-involvemEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
45 donaties
€ 1.230,00