Kinderafdeling MCL Leeuwarden

Kinderafdeling MCL Leeuwarden | Geld inzamelen
 
 
Geef ziekenhuiskinderen MCL ook wat vreugde met de feestdagen!

Vanaf 23 december 2017 starten de Leeuwarder Piraten weer met hun jaarlijkse piratenmarathon-uitzending. Dit jaar zal 10 dagen lang nonstop live-radio worden gemaakt. Het goede doel is dit jaar de kinderafdeling van het MCL. De kinderen liggen daar vaak eenzaam en alleen en kunnen de feestdagen helaas niet thuis doorbrengen. Voor het vermaak van deze kinderen wil het MCL graag Virtual Reality spellen aanschaffen. Met de marathon gaan de Leeuwarder Piraten zich inzetten om zoveel mogelijk geld binnen te halen!
Het programma start op 23 december om 12.00 uur vanuit de feesttent op het Oldehoofsterkerkhof! In samenwerking met het Leeuwarder Muziekplein zal een keur aan artiesten op het podium te zien zijn en ook live op de radio te horen. Vanaf 6 uur ’s avonds schakelen we over naar de studio en gaat het programma daar verder tot de allerlaatste plaat, die even voor 8 uur ’s avonds op 1 januari zal worden gedraaid.

Meeluisteren kan via www.leeuwarderpiraten.nl of in de gemeente Leeuwarden op 106.1 MHz ether.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 150,00

Deze actie is gesloten.