Kind en toekomst

Kind en toekomst | Geld inzamelen
 
 
Chances for children

ChildsLife en Train2Release hebben elkaar gevonden in het streven naar een gemeenschappelijk doel: een gezondere maatschappij.

ChildsLife vindt dat ieder kind recht heeft op onderdak, eten, onderwijs en zorg. Dus ook een kind dat leeft in armoede. Deze basis maakt een kind sterker. En geeft een kind kansen om op eigen kracht een toekomst op te bouwen.

ChildsLife is een internationale hulporganisatie. Met bijna 20 jaar ervaring in ontwikkelingssamenwerking heeft ChildsLife een divers en uitgebreid pakket van hulpprogramma’s voor kinderen in extreme armoede in Afrika en Oost Europa opgezet. ChildsLife specialiseert zich in het bieden van onderdak, eten, onderwijs en zorg, en geeft hulp aan 16.000 kinderen per maand. ChildsLife biedt hulp op maat, gebaseerd op de directe behoeften van kinderen en hun directe leefomgeving.

Helaas zijn er nog vele kinderen die ondersteuning nodig hebben. Daarom wordt de hulp van Train2Release en haar klanten direct ingezet om nog meer kinderen een kans te bieden op een betere toekomst. Daar werk jij toch ook aan mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.