KiKa Charity Diner 2017

KiKa Charity Diner 2017 | Geld inzamelen
 
 
KiKa Charity Diner 2017

Een gezond kind heeft 1000 wensen, een ziek kind maar 1, dat is beter worden

Het KiKa Charity Diner 2017 heeft als doel om de  zieke kinderen een toekomst geven.
Eerst willen wij onszelf graag voorstellen. Wij zijn vijf studenten van EuroCollege te Rotterdam en volgen de opleiding International Event Management.

Bijpassend bij deze opleiding, krijgen wij de kans om een evenement te organiseren. Wij hebben ervoor gekozen om dit jaar het evenement in het teken te laten staan van KiKa.


Het KiKa Charity Diner is een liefdadigheidsdiner, waarvan de opbrengst gaat naar stichting KiKa. Stichting KiKa heeft als motto; Kinderen kankervrij. hiervoor is er nieuw onderzoek nodig, dat specifiek gericht is op kinderkanker. Wij hebben als doel om iets bij te dragen in dit proces.


Het evenement vindt plaats op 29 april in The Boathouse Kralingen te Rotterdam en staat volledig in het teken van het thema: Midsummer Night Dream. Deze avond bestaat uit een ontvangst, een diner met verschillende optredens en sprekers, een veiling en een feestelijke afsluiting. Het thema staat voor een avond waarbij dromen en wensen werkelijkheid worden, fantasie tot leven komt en het kind weer in iedereen naar boven brengt.

Om dit evenement haalbaar te maken en daarbij KiKa te kunnen ondersteunen voor hun onderzoek, zijn wij op zoek naar sponsoren, daarom willen wij graag uw hulp vragen.

Zullen we samen die ene wens van zieke kinderen werkelijkheid maken?

Mail voor meer informatie of het kopen van courverts naar kika@studenten.eurocollege.nl

 

Projectgroep KiKa

Cris Nagtzaam

Jill Santhuizen

Matthew Shenouda

Osse Costers

Michelle Burgos Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

26 donaties
€ 545,00

Deze actie is gesloten.