Kiek Tanja

Kiek Tanja | Geld inzamelen
 
 
Als je niet meer geneest van kanker, zouden je financiën je laatste zorg moeten zijn.

Als je niet meer geneest van kanker, zouden je financiën je laatste zorg moeten zijn. Helaas is dat niet altijd het geval. Terwijl je ziek bent is er de constante stress over onderzoeken, scans, medicatie, uitslagen, maar er is óók het constante rekenen.

Er wordt veel geld opgehaald voor onderzoek en dat is fantastisch. Helaas komt wat de knappe koppen zullen ontdekken voor veel mensen te laat.

Stichting Kiek Tanja is er voor alle Tanja’s van Nederland. Misschien ken je onze Tanja, misschien ken je haar door ons, misschien heb je je eigen Tanja of ben je er zelf één. Er zijn vast heel veel Tanja’s. Mensen die zich meer bewust zijn van tijd dan zou moeten, en er met minimale middelen het beste van willen maken.

Maar als de tijd je vriend niet is, moet je bankrekening niet je vijand zijn. Daarom willen wij die dappere mensen helpen! Zodat alle Tanja’s kunnen doen en kopen wat ze willen én wat ze nodig hebben: gezonde boodschappen, een cursus mindfulness, een nieuwe lippenstift of vitamines en therapieën die je goed doen. Happiness. Lunch met een vriendin, een ritje naar familie die ver weg woont of een rondje in de kroeg voor de mensen die je steunen in de rottijd. The best sort of happiness, is happiness shared.

Stichting Kiek Tanja is nog jong maar heeft grote ambities om kleine dingen te doen! We geloven dat we met kleine bijdrages een zorg kunnen wegnemen bij diegenen die er al zo veel hebben. 

 


MBO Utrecht zet zich in om Stichting Kiek Tanja te steunen. Helpen jullie mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 30,00
Doel: € 50,00
60%

Deze actie is gesloten.