Khanya Hospice

Khanya Hospice | Geld inzamelen
 
 
Hulp voor Khanya Hospice.

Hallo allemaal,

Ik ben Diane Mooijman, en werk als zelfstandige in de zorg. Ik werk voornamelijk in de palliatieve/terminale zorg. Zorg voor mensen die thuis willen/kunnen sterven. Dit is heel bijzonder om te doen. Nu wonen wij in een rijk land, waar we het echt niet zo slecht hebben. Daarom wil ik graag wat doen voor anderen, die het lang niet zo goed hebben als ons. Daarom ga ik 15 Mei, voor 4 weken, naar Zuid-Afrika, om vrijwilligerswerk te doen bij het Khanya Hospice. Daar hebben ze niet de middelen en het geld om zo'n goede zorg te krijgen als hier. Daarom wil ik met deze actie geld ophalen, zodat ik dit met mijn reis mee kan nemen, en persoonlijk uit kan geven daar waar het nodig is. Ik wil eten en drinken geven aan de mensen die het hard nodig hebben, Khanya Hospice heeft een winkeltje, waar ze spulletjes verkopen ( dit zijn giften van anderen ) zodat ze van dat geld weer middelen kunnen kopen voor de mensen die stervende zijn. Als ik daar zelf ben, kan ik kijken waar dit het meest nodig is. 

En daarvoor heb ik natuurlijk jullie hulp bij nodig! Dus lieve mensen, alstublieft, help mij.

Ik en natuurlijk het meest, de mensen daar, zullen jullie ontzettend dankbaar zijn.

Mocht je meer vragen hebben, stel ze gerust.

als ik Afrika ben/geweest, zal ik hier foto's en verhalen plaatsen over waar, hoe en wat er is gebeurd met het gedoneerde geld! 

Heel veel liefs, Diane

 

 

21-2 dank jullie wel voor de donaties tot nu toe! Hier ben ik al zo blij mee en kan ik zoveel mee doen al! Ik ga me er hard voor inzetten om zoveel mogelijk op te halen! voor mensen die wat meer informatie nog willen over het project, kun je op deze link klikken en over het project lezen:

https://www.be-more.nl/vrijwilligerswerk/zuid-afrika/khanya-hospice/#tab-id-1

 

Dank jullie wel!!

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 565,00

Deze actie is gesloten.