Kerstkatten van de dierenambulance

Kerstkatten van de dierenambulance | Geld inzamelen
 
 

Op kerstavond 2021 worden er meerdere honden en katten door de dierenambulance Alphen aan den Rijn opgehaald.
De eigenaresse is overleden en de dieren zijn in slechte gezondheid. Ze zijn ernstig vervuild, vermagerd en verwaarloosd en er is sprake van ontstekingen aan de ogen.
De foto's zijn schrijnend (deze staan rechts, disclaimer: de foto's kunnen als schokkend ervaren worden) en omdat ik zelf 3 katten heb die met niesziekte van straat gehaald zijn, waarvan er eentje een deel van z'n oogleden mist en de andere haar beide oogjes kwijt is, zei ik dat ik de twee zwarte katten wel op wilde vangen.

Uiteindelijk is het nu juli 2022 en heb ik 9 katten uit deze opvang actie (5 volwassen katten en 4 kittens, want één van de poezen bleek zwanger) en zijn geen van de katten al gezond genoeg om naar een nieuw huisje te gaan.

Omdat zowel de medische kosten als de verzorgingskosten steeds verder oplopen en ik niet weet hoe lang ik nog voor deze poezels mag zorgen voor ze beter zijn en naar hun nieuwe gezinnen mogen ben ik deze actie gestart.

In het totaal streefbedrag zitten de verzorgingskosten, de medische kosten en de kosten voor deze doneeractie. Mocht er bij wonder meer gedoneerd worden dan de kosten voor deze kerst-katten, dan gaat alles boven de gemaakte kosten naar de dierenambulance, zodat zij hun werk kunnen blijven doen.

Ik ben begonnen het verhaal van deze katten op een facebook pagina bij te houden, dus lees gerust mee met hun reis sinds ze in de opvang kwamen: https://www.facebook.com/deKerstkatten/ Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
39 donaties
€ 620,00
Doel: € 8.900,00
6%