Kerst Kinderfeest in Peru

Kerst Kinderfeest in Peru | Geld inzamelen
 
 
Geef de allerarmste kinderen in de heilige vallei van de Inca's een geweldig Kerstfeest.

Ook in Peru wordt het kerstfeest gevierd met cadeautjes, gezellig samenzijn en lekker eten. Maar bij veel gezinnen in de heilige vallei wordt het niet gevierd vanwege armoede. Er is geen geld voor eten en cadeautjes.

Walking Tree Peru is een actieve non-profit organisatie die in de Heilige vallei, rondom de eeuwenoude stad Ollantaytambo, veel doet om het leven van de kinderen en de dorpsgemeenschappen te verbeteren. Zo zijn er met hun hulp drie scholen gebouwd, zonnepanelen aangeschaft en worden er gezonde lunchmaaltijden op de scholen aangeboden d.m.v. giften en veel vrijwilligerswerk.

Ook dit jaar zetten zij zich weer met hart en ziel in om met kerst een onvergetelijk feest neer te zetten. Daarbij hebben zij uw steun hard nodig. Het zou zo fijn zijn om ook dit jaar de kinderen te kunnen verrassen met cadeautjes en wat lekkers.

Naast alle kerstcadeautjes is het ook een wens van de organisatie om voor de drie scholen goede en degelijke les- en leermaterialen te kopen.

'Ik ben zelf in september 2017 langs geweest in de klassen en heb met leraren gesproken. Er is een tekort aan allerlei materialen zoals speelgoed, scharen, schildermaterialen en schrijfgerei. Zo heeft de kleuterklas met 9 kinderen maar één schaar en twee potjes verf. Het zou geweldig zijn als we genoeg geld ophalen en er met kerst ook een mooi cadeau voor iedere klas zou zijn waar zij weer een hele tijd mee voort kunnen.''

Catharina Tuijp, organisator Doneeractie 'Kerst in de Heilige Vallei van de Inca's'

 Namens de kinderen, leraren, ouders, de organisatie en alle vrijwilligers van Walking Tree Peru alvast hartelijk dank voor uw gift.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
24 donaties
€ 940,00
Doel: € 7.000,00
13%

Deze actie is gesloten.