KENYA ADVENTURE

KENYA ADVENTURE | Geld inzamelen
 
 
Inzamel actie voor onze reis naar Nairobi in Kenia!

Hallo lieve mensen!

Wij zijn Lotte en Perrine, twee studenten aan de Willem de Kooning academie te Rotterdam. Van februari tot april zullen wij verblijven in Kenia, Nairobi. Hier gaan wij heen op stage samen met Jan hoek (fotograaf), waar wij samen met nog drie andere keniaanse fotografen en de school Decapture een project zullen opzetten: "New Ways Of Photographing The New Masai".

De Masaai is altijd hetzelfde gefotografeerd, springend in de natuur met traditionele kleding en sieraden. Net als een soort groep dieren. Maar de tijd is veranderd! Steeds meer masaai trekken naar de stad, kopen hun eertse paar nikeys en maken gebruik van de mobiele telefoon. En dit willen wij graag met de wereld delen, maar hoe? Hoe fotograferen wij dit op een nieuwe manier? Wat ondekt gaat worden in Kenia.

MAAR allemaal leuk en aardig, maar om zoiets te doen is er ook geld nodig! Alles komt uit onze eigen zak, en aangezien we maar twee studenten zijn is dat niet erg veel. Dus alle beetjes zijn welkom!!!

Dit bedrag is een bedrag waarmee wij ons verblijf in Kenia zouden kunnen betalen, alllleeee beetjes zijn welkom! Support ons en blijf op de hoogte!! Want er zal ook een publicatie verschijnen met het werk daarin!

DANK DANK DANKEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 270,00
Doel: € 1.500,00
18%

Deze actie is gesloten.