Keer scoliose niet de rug toe!

Keer scoliose niet de rug toe! | Geld inzamelen
 
 
Doneer en help scoliose vroegtijdig te ontdekken. Hoe eerder hoe beter!

Lieve allemaal,

 


Hartelijk dank voor jullie donaties en lieve berichten! We hebben in totaal een heel mooi bedrag opgehaald en (de familie van) Beau met het overgrote deel erg blij gemaakt. Ook namens hen ontzettend bedankt. De rest van het geld hebben we aan de Vereniging voor Scoliose patiënten gedoneerd. 

 

 

 


Indy, Anouk, Youri, Ruïz en Jort

 

—————————————————————————

Lieve allemaal,

 


Zondag 20 mei lopen wij mee met de 10 km van LOOP Leeuwarden. We stellen onszelf geen persoonlijk doel (zoals een record tijd lopen), maar een maatschappelijk doel: geld inzamelen voor scoliose (vergroeiing van de ruggenwervel). We willen een financiële bijdrage leveren aan de actie ‘Keer scoliose niet de rug toe’ van de Vereniging voor scoliosepatiënten (https://www.scoliose.nl). Het doel van deze actie is om ervoor te zorgen dat scoliose vroegtijdig ontdekt wordt, zodat meer mensen kans maken op een goede, tijdige behandeling.

 


Dat een behandeling niet altijd goed gaat heeft een vriendin van ons 3 maanden geleden ondervonden. Zij werd geopereerd aan haar scoliose, maar raakte daarbij deels verlamd. Inmiddels zet zij weer kleine stapjes de goede richting in, maar de enorme impact die scoliose op haar leven en dat van haar familie zal hebben, blijft. 

 


Het geld dat wij ophalen zal verdeeld worden over de vereniging en de familie van onze vriendin. Met dit laatste hopen we de kosten die zij hebben gemaakt en nog zullen maken (voor aanpassingen in huis e.d.) enigszins te verlagen. 

 


Hopelijk kunnen jullie een steentje bijdragen, want: alle beetjes helpen! 

 


Liefs,

 


Indy, Anouk, Youri, Ruïz en JortEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
169 donaties
€ 4.070,00
Doel: € 2.500,00
162%

Deze actie is gesloten.