Kater Yuki

Kater Yuki | Geld inzamelen
 
 
Verblijfs en operatiekosten voor Yuki

Yuki is een kater van 13 jaar oud die sinds een jaar of 5 zeer regelmatig bij ons langskwam om te eten en slapen. Een paar maanden geleden heeft zijn eigenaar afstand van hem gedaan. Wij ontfermen ons nu over hem.

Iets meer dan 6 weken geleden kwam Yuki bij ons binnengestrompeld. Hij bleek een gebroken bekken te hebben. Na 5,5 week in een bench te hebben gezeten om goed te kunnen genezen werd Yuki ziek omdat hij niet meer kon plassen. We hebben hem naar de dierenarts gebracht en daar bleek na diverse pogingen om hem weer gewoon te laten plassen dat een blaassteen in zijn urinebuis was gezakt. Yuki is geopereerd en nu mag hij waarschijnlijk binnenkort weer naar huis.

Aangezien wij het Yuki gunnen om nog veel mooie jaren te hebben, hebben we besloten hem te laten behandelen. Maar de operatiekosten zijn voor ons nogal aan de hoge kant. Daarom hopen we dat er mensen zijn die ons hierbij een beetje willen helpen.

Brigitte van Amerongen
02-11-2018

Ik heb een foto van de laatste pagina van de factuur (van 4 pagina's!) toegevoegd. 

Yuki wordt het binnenzitten behoorlijk zat. We moeten dan ook de ramen en deuren in de gaten houden. Morgen gaan we voor een controle naar de dierenarts. Dan volgt er weer een update!


Brigitte van Amerongen
27-10-2018

Yuki is sinds zaterdagmiddag thuis. Zijn eerste gang was naar het kattenluik, maar hij moet nog even geduld hebben. Na de operatie leek het even niet goed te gaan omdat hij niet zelfstandig kon plassen, maar dat is gelukkig goedgekomen!


15 donaties
€ 243,00
Doel: € 1.500,00
16%

Deze actie is gesloten.