Kat van het dak en geen geld op zak

Kat van het dak en geen geld op zak | Geld inzamelen
 
 
Kleine donatie gevraagd voor mijn vliegende kat.

Lieve mensen,

Nee, ik ga geen biermerk opzetten, een restaurant beginnen of een gesponsorde marathon lopen, maar ik heb jullie hulp toch nodig.

Heel simpel, mijn lieve onverzekerde kat (Mr Mittens) is van het dak gevallen en ondanks stoer op zijn poten terecht te zijn gekomen heeft hij toch geflikt op 4 plekken zijn bekken te breken. De dierenarts was alsnog gunstig gestemd dus kon ik het niet over mijn hart verkrijgen hem in te laten slapen.

1+1 =2, hier hing natuurlijk een flinke prijskaart aan. Omdat ik niet kon wachten totdat het geld verzameld was is Mittens inmiddels geopereerd en maakt hij het meer dan goed. Nu alleen nog 6 weken in een bakkie en dan is de kat in 't zakkie.

Maar nu de rekening nog. Na lang nadenken heb ik besloten mij toch over mijn schaamte heen te zetten en jullie hulp te vragen. Alle kleine beetjes, hoe cliche ook, zullen mij zeker helpen. Maar zoals jullie vast begrijpen kan ik jullie daar geen onbeperkte fusten, restaurantbonnen of rendement op geven. Alleen maar oneindige dankbaarheid en een dode kat minder.

Liefs namens Mittens en namens mij!

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 150,00
Doel: € 2.000,00
7%

Deze actie is gesloten.