Kampala Cycling Club

Kampala Cycling Club | Geld inzamelen
 
 
De Kampala Cycling Club is opgericht in één van de armste wijken van Uganda.

Als studieopdracht moet mijn projectgroep "Course Events" een evenement organiseren voor studenten. Wij hebben gekozen voor een wielerclinic op de baan in Alkmaar. Om van ons evenment een spectakel te maken hebben we bondscoach Thorwald Veneberg uitgenodigd. Hij wilde de rol als gastspreker op zich nemen als wij een inzamelingsactie hielden voor de Kampala Cycling Club. Dit maakte onze opdracht nog ingewikkelder, maar we doen wel een hele mooie ervaring op. We willen u vragen om dit goede doel samen met ons te ondersteunen.

De Kampala Cycling Club is opgericht in één van de armste wijken van Uganda. Door deze vereniging kwam er regelmaat in de vaak doelloze dagen van regionale kinderen. Langzaam groeide het enthousiasme van de jongens en meisjes en ook de ambities. Talentvolle renners streden mee in lokale en (inter)nationale wedstrijden. Door grote hulp uit Nederland door enthousiast vrijwillers, de KNWU en de Lola beschikt de Kampala Cycling Club over steeds betere kleding en materiaal. 

Wilt ook u een steentje bijdragen aan het goede doel? Doneer dan ook! Want iedere euro brengt ons een stap dichter bij een betere wereld. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

3 donaties
€ 20,00

Deze actie is gesloten.