Kaapstad 2019 Danyell Roeg

Kaapstad 2019 Danyell Roeg | Geld inzamelen
 
 
Een wereldburgerstage naar Zuid Afrika! Dit is altijd al mijn droom geweest.

Together one world!
Zuid-Afrika, Kaapstad

Welkom!

Ik ben Danyell Roeg, 18 jaar, en student aan het Grafisch Lyceum Utrecht. Op dit moment studeer ik Allround DTP in de branche mediavormgeving. Op het Grafisch Lyceum zijn 12 verschillende opleidingen te volgen die allemaal te maken hebben met Mediavormgeving.

 

Wat ga ik doen?

Samen met 14 medestudenten van het Grafisch lyceum Utrecht heb ik de mogelijkheid gekregen om deel te nemen aan een leerzaam project. Op 24 April 2019 vertrekken wij naar Kaapstad , Zuid-Afrika. In deze periode werk ik samen met Global Exploration. Een goed doel dat werkt met scholen voor scholen. Global Exploration (SGE) stelt zich tot doel Nederlandse jongeren de wereld te laten ontdekken en op deze manier (meer) bewustwording bij deze jongeren te creëren.

Tijdens deze periode ga ik met de jongeren in Kaapstad leren van elkaars culturen, overeenkomsten en verschillen. Daarnaast bouwen we samen aan een beter onderwijs door onze kennis te delen over mediavormgeving zo als wij (jongeren in Nederland) dit ervaren. Hierdoor zullen zowel wij, als de jongeren in Zuid-Afrika de kans krijgen om een enorme ontwikkeling door te maken.

Met deze stage heb ik, samen met Global Exploration en mijn medestudenten, als doel voor ogen om de jongeren in Nederland bewuster te maken en meer te leren over verschillende culturen. Ook de jongeren in Kaapstad hopen wij een onvergetelijke tijd te kunnen bezorgen, even alles los kunnen laten en zich kunnen focussen op hun toekomst, wat zijn hun mogelijkheden voor een betere toekomst!

Door ons verblijf in Kaapstad steunen wij ook de lokale bevolking. Wij zullen namelijk verblijven bij de MAMA’S om op deze manier ook ons steentje bij te dragen. Ook zullen de kosten voor eten en drinken van de lokale bevolking komen, zodat ook zij economisch profijt zullen hebben door onze aanwezigheid.

 

Wat heb ik nodig?

Om deze wereldburgerstage, en voor mij ontzettend grote kans, mogelijk te maken is er per student een bedrag nodig van 1800. Mijn doel is om dit bedrag, min 600 euro eigen bijdrage met sponsorgeld (crowdfunding) te bekostigen.  De begroting is als volgt : 

Begroting Xplore Kaapstad 2019 per deelnemer

(400 euro eigen bijdrage) 


 € 958,00  vlucht intercontinentaal
 € 570,00  verblijf in SA
 € 220,00  kosten SGE
 €   25,00  vervoer van vliegveld
 €   27,00  boek

totaal
 € 1.800,00

 

Wat kunt u doen?

Door middel van crowdfunding willen wij dit mooie project mogelijk maken. Met uw bijdrage kunt u zorgen voor een grotere bewustwording voor jongeren in Nederland, de nieuwe toekomst, en kunt u de jongeren in Zuid-Afrika zich laten ontwikkelen met onze kennis en aanwezigheid.  

 

Bij het doneren krijgt u een bedankje bij de volgende bedragen :

€25,-

  • U Ontvangt een groetkaart van onze hele groep als bedankje!

€100,-: 

  • U ontvangt na de stage een fullcolour boek van ons avontuur 
  • Groetkaart
  • Naamsvermelding op de website van Global Exploration
  • Naamsvermelding in ons boek (meer dan 6000 exemplaren) 

 €500,- 

  • 5 fullcolour boeken van ons avontuur 
  • Groetkaart
  • Uw logo op de groetkaart van onze groep (gemiddeld 400 exemplaren per groep)
  • Uw logo op de website
  • Uw logo in het boek (meer dan 6000 exemplaren) 

 

Met vriendelijke groet,

Danyell RoegEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 1.165,00
Doel: € 1.800,00
64%

Deze actie is gesloten.