Justice for all

Justice for all | Geld inzamelen
 
 
Alone we can do so little together we can do so much!

Beste vrienden, familie en alle anderen die dit lezen, 

Ergens voor opdraaien voor iets dat je niet hebt gedaan. Iedereen is hier wel eens mee geconfronteerd: 

....Joris had de lievelingspen van de juf kwijt gemaakt. Jij bleef na in de klas met strafwerk, terwijl je door het raam Joris blij zag voetballen.....

Ookal is het iets kleins, het raakt iets fundamenteels: we willen niet gestraft worden voor iets waar we niet verantwoordelijk voor zijn. Maar toch gebeurt dit, that’s life! 

Als het bij kleine situaties blijft, dan lukt het meestal wel om hier even van te balen, en er daarna overheen te stappen. 

Arjan, mijn broer, is geconfronteerd met een grotere situatie. Het lijkt net een slechte film met een onrealistisch script. Helaas is dit zijn nieuwe realiteit. Hij draait ook op voor iets waar hij geen weet van had en waar hij niet verantwoordelijk voor is. Hij krijgt een rekening van 2 ton op zijn bord. 

Ook hij moet verder. Maar het vraagt veel om hier overheen te stappen en overeind te blijven. Het is mensonterend hoe de zekerheid van een basisbestaan opeens van hem wordt afgenomen, terwijl hij dit onheil niet heeft veroorzaakt. 

Desondanks laat hij zijn positieve karakter niet afpakken. Hij probeert er nog steeds het beste van te maken. Nog steeds werkt hij kei hard, ookal houdt hij hier zelf niks aan over. Dit is bewonderenswaardig! 

Gelukkig krijgt Arjan warme steun van vrienden en familie. 

Als jouw rechtvaardigheidsgevoel ook spreekt, vraag dan aan zoveel mogelijk mensen om 5 euro te geven. Laat met z’n allen zien dat je in opstand komt tegen dit onrecht! 💪

Alvast bedankt. 

Liefs, Mijke 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
17 donaties
€ 1.000,00

Deze actie is gesloten.