Justice for all | Geld inzamelen
 
 

Justice for all

Steun Arjan met een dikke middelvinger tegen onrecht!

Beste collega’s, buurtgenoten, kennissen, vrienden, familie en alle anderen die dit lezen, 

Zoals de meeste zullen weten is Arjan in een heel nare droom beland. Het houdt niet op: Hij wordt geconfronteerd met een opeenvolging van ingrijpende tegenslagen. 

De druppel voor mij om een steun-actie op te zetten, is dat hij financieel aansprakelijk is gesteld voor een onvoorstelbaar hoog bedrag waar hij geen schuld aan heeft. Dit heeft voor hem zeer ingrijpende gevolgen. Ongelofelijk dat dit kan in Nederland. Maar het is zo...

Arjan wacht inmiddels bijna 4 maanden hoe nu verder. Hij moet dealen met veel onzekerheid tegelijkertijd. Desondanks staat hij nog overeind! Hij probeert er het beste van te maken. De situatie is ongelofelijk zuur, maar Arjan stelt zich niet op als een zuur mens. Hij is geen klager en zal dit ook nooit worden. 

Ik voel me erg machteloos om dit aan te moeten zien. Gelukkig krijgt Arjan warme steun van vrienden en familie. Als je ook de behoefte voelt iets bij te dragen, is dit je kans: stort een symbolisch bedrag en steek daarmee een dikke middelvinger op tegen dit onrecht! 

Alvast bedankt. 

 

 

Liefs, Mijke (zus van Arjan) 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

4 donaties
€ 150,00