Juntos por Angola | Geld inzamelen
 
 

Juntos por Angola

Op naar Luanda met die pallet! Vaar met ons mee.

Afgelopen zomer zijn we (Omar, Kevin, Moni en Bram) afgereisd naar Angola om het vaderland van Moni te ontdekken. Na een trip van drie weken kwamen we weer terug in het warme (figuurlijk natuurlijk...) Nederland. De terugkomst voelde anders dan dat we gewend waren van eerdere vakanties; er was een bepaalde leegte. We hebben zoveel onbenut potentieel gezien in Angola. Talent dat verspild wordt, kinderen, volwassenen en ouderen die zonder doel en enig perspectief leven. Wij willen dat dit verandert en verandering begint bij onszelf. Wij geloven dat we een voetbalteam kunnen laten schitteren in nieuwe shirtjes. Wij geloven dat we een jongen uit de favela de beste DJ ooit kunnen maken door hem een paar tools te geven. Wij geloven dat we meisjes in Luanda succesvolle zakenvrouwen kunnen maken door ze Engels te leren.

Onder het motto 'doen wat binnen je macht ligt', hebben we daarom maar één doel: het verschepen van een pallet met elektronische apparaten, sportspullen en educatief materiaal om mensen in Luanda (Angola) handvatten te bieden voor groei en zelfontwikkeling. Wij hebben gekozen voor deze categorieën, omdat we denken hier het meest mee bij te kunnen dragen.

Met jouw donatie wordt het voor ons net iets makkelijker om spullen aan te schaffen en onze pallet te vullen. Om je op de hoogte te houden van de voortgang van het project hebben we een (besloten) Facebookgroep gemaakt, genaamd: Juntos por Angola (samen voor Angola). In deze groep delen we precies wat er met je donatie gedaan wordt. Vaar met ons mee. VAMOS!!!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

17 donaties
€ 435,00