Juf Myrthe op het zendingsveld

Juf Myrthe op het zendingsveld | Geld inzamelen
 
 
Help je mee, zodat meer mensen het evangelie van Jezus Christus horen?

Eind augustus vertrekt juf Myrthe, voor een jaar, als vrijwilliger naar Thailand om les te gaan geven aan de kinderen van een zendingsechtpaar. Deze zendingsreis gaat vanuit organisatie OMF Nederland en is onderdeel van OMF International. 

Waarom zo belangrijk? Door het lesgeven aan zendingskinderen, zijn de ouders in staat zich meer bezig te houden met hun zendingsroeping.

OMF OMF is een interkerkelijke organisatie en verlangt ernaar dat de volken van Oost-Azië en christenen in Nederland met elkaar verbonden worden en samen in beweging komen om God te aanbidden, te kennen en Hem in gehoorzaamheid te volgen en te dienen. Eén manier waarop OMF dat doet is door het uitzenden van zendingswerkers naar Oost-Azië.

Waar gaat het geld naar toe? Het zendingsechtpaar leeft op basis van giften. Zij zijn niet in staat om Myrthe als leerkracht te betalen. Er is zo'n 8.250 euro nodig, voor o.a. verzekeringen, medische keuring, veerkrachtassessment, huisvesting, leefkosten en vervoer. We zien al veel mooie zegeningen en danken God voor alles wat we al hebben mogen ontvangen. 

Bid en geef jij ook, zodat je een schakel bent in het geheel en meer mensen mogen horen van het goede nieuws van Jezus Christus? Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 1.560,00
Doel: € 3.000,00
52%