Judolessen voor kinderen in AZC Katwijk

Judolessen voor kinderen in AZC Katwijk | Geld inzamelen
 
 
Wij willen judo als een vaste activiteit opnemen in ons NEST programma

Over het Vrolijke NEST

Vrolijk NEST Katwijk is voortgekomen uit een samenwerking tussen Stichting de Vrolijkheid en Stichting Kinderpostzegels. Het is een centrum voor kinderen die leven in AZC/GLO Katwijk dat kinderen van 6 tot 12 jaar een veilige plek biedt waar ze gewoon kind kunnen en mogen zijn.

Sommige kinderen hebben wat meer nodig om het leven in een AZC het hoofd te kunnen bieden. Deze kinderen bieden we individuele begeleiding en activiteiten op maat. Het het NEST programma willen we voorkomen dat kinderen die het zwaar hebben nog meer afglijden en in jeugdzorg of de psychische zorg terecht komen.

Waarom judo?

Judo is een bijzonder waardevolle activiteit gebleken voor onze kinderen, met name zij die op sociaal-emotioneel meer ondersteuning nodig hebben. Dankzij Stichting Kinderpostzegels hebben we in 2015/2016 onze kinderen kennis kunnen laten maken met judo.

Inmiddels is de tijdelijke kennismaking afgerond en zouden judo nu heel graag in ons vaste aanbod op willen nemen. Hiervoor is veel geld nodig.

Begroting

Judomatten, 8m²                                          € 2880,00
2 x Judo-docent(e) voor 1 jaar                      € 10.400,00
10 Judopakken                                             € 100,00

Doneren

Donateurs ontvangen van ons en onze judoka's een videoverslagje van de judolessen. Als u 'NEST Katwijk judo' vermeldt bij uw donatie, dan kunt u er zeker van zijn dat uw bijdrage op de juiste plek terecht komt. Wij zijn blij met iedere bijdrage.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 80,00
Doel: € 13.380,00
0%

Deze actie is gesloten.