Jubileum Oranjevereniging, Harmonie, IJsclub Doorn

Jubileum Oranjevereniging, Harmonie, IJsclub Doorn | Geld inzamelen
 
 
Maak een mooie jubileumdag mogelijk in Doorn

Jubileumdag / Doorn Doet  22 September 2018

Reserveer nu uw VIP-plek voor het Dorpsontbijt 

De drie jubilerende verenigingen uit Doorn, de Oranjevereniging, de IJsclub en de Koninklijke Harmonie, organiseren zaterdag 22 september 2018 een mooie Jubileumdag in Doorn (Utrechtse Heuvelrug) onder de noemer ' Doorn Doet'.

 

Programma:

08:30 uur: Start met een Dorpsontbijt op plen 1923

10:00 -16:00 uur: Een dag met veel muziek, een IJsbaan en een natuur- en streekproductenmarkt; dit alles in samenwerking met de plaatselijke ondernemers en diversen andere verenigingen op d de Kampweg, Passage en Plein 1923

21:00 uur: Lampionnenoptocht met aansluitend een vuurwerkshow op Landgoed Huis Doorn

21:30 uur groot feest bij cafe de Keizer aan de Acacialaan !

 

Een geweldig programma, waar voor alle inwoners wat te beleven en ontmoeten valt. Een dag dat echter ook het nodige kost. Uiteraard zijn wij zelf druk bezig met het werven van gelden door het uitgeven van een (extra) Jubileummagazine, het aanvragen van subsidie en ondernemers te vragen om sponsoring. Maar wij vragen ook u als echte inwoner van Doorn om uw steun.

 

Wilt u uw bijdrage aan deze geweldige dag voor heel Doorn doen door een donatie over te maken klik dan op de button rechts naast dit schrijven. Bij een donatie vanaf €20-of meer dan  reserveren wij voor u een plek op het VIP-terras tijdens het gezamenlijke Dorpsontbijt.

 

Vast bedankt!

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 70,00
Doel: € 4.000,00
1%

Deze actie is gesloten.