Journey of Happiness

Journey of Happiness | Geld inzamelen
 
 
Maak de lokale bevolking in Azië blij met een donatie!


Onze reis start in Palawan (Filipijnen) waar wij ( vrijwillig ) werkzaam zullen zijn op een lokale school. Het dorp is kleinschalig en authentiek. Veel van de inwoners op het eiland leven onder de armoedegrens (52% in Palawan) en hebben moeite met het bekostigen van de kinderen die naar school gaan, eten, reparatiekosten aan huis en middelen voor werkzaamheden. Na ons werk in Palawan, reizen we door verschillende landen in Azië, waar veel mensen hetzelfde probleem zullen hebben.


Wij geloven erin dat we op een kleinschalige manier de lokale bevolking blij kunnen maken. Via onze contacten met kinderen, ouders en leraren op Palawan komen wij al veel te weten over de dagelijkse manier van leven. Aan het eind van onze werk zullen wij met het geld daar de benodigde schoolproducten gaan kopen voor de school en aan de mensen die gastvrij voor ons zijn geweest. De schoolproducten zijn daar veel goedkoper dan in NL, zo kunnen we meer bieden. Op voorhand weten ze dus niks over de donatie. Hier verrassen we ze mee!


Om deze mensen blij te mogen maken, hebben wij jullie hulp nodig. We zullen ervoor zorgen dat de gesprekken en donaties in beeld gebracht worden. Zo kunnen jullie zien waar het geld naartoe gaat en de reactie van deze mensen zien! :)


Na afloop van ons werk, reizen we verder door Azië. Ongetwijfeld zullen wij ook hier gastvrije families ontmoeten die onze hulp kunnen gebruiken. We willen dus niet stoppen bij de donaties op Palawan maar gedurende onze reis nog veel meer mensen blij maken!


The Journey of HappinessEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
22 donaties
€ 455,00

Deze actie is gesloten.