jongerenreis 2020 Zuid Afrika

jongerenreis 2020 Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
bijzondere reis langs allerlei projecten in Zuid Afrika

Hoi hoi!

Mijn naam is Noa en samen met een jongerengroep van 7 jongeren en 2 begeleiders uit Roosendaal ga ik iets heel bijzonders doen in de zomer van 2020. Met deze mensen ga ik namelijk naar Zuid Afrika om daar verschillende projecten langs te gaan tussen Johannesburg en Pretoria. tijdens deze reis gaan we veel nieuwe mensen ontmoeten, leren we nieuwe culturen kennen en helpen we de projecten met een financiële ondersteuning. bij het helpen bij projecten kan je denken aan: het helpen met bouwen, voedsel uitdelen en spelen met de kindjes. 

Binnen de reis hebben we 2 hoofdprojecten. een hiervan is het bezoeken van een (aids)weesproject waarbij de wezen door gezinnen in hun eigen omgeving opgevangen worden. Vanuit het project krijgen deze gezinnen financiële ondersteuning om de kinderen verder op te voeden. hierbij kan gedacht worden aan eten, kleding en onderwijs. 

Het 2e project is een opvang voor allenstaande zwangeren vrouwen. Deze vrouwen krijgen onderdak en een zelfstandigheidstraining. Dit kan o.a. comuterles of sollicitatietraining zijn, zodat ze uiteindelijk in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. 

Omdat we daar te gast zijn willen we niet met lege handen aankomen. En omdat er veel geld nodig is om deze projecten te steunen kunnen we uw hulp goed gebruiken! zo kunt u bijvoorbeeld voor €30,00 een wwesje een maand steunen. 

wilt u een steentje bijdragen voor onze reis en projecten? 

voor meer informatie kunt u terecht bij onderstaande site. 

https://jongerenreispgr.wixsite.com/kruiskerk2020

alvast bedankt! 

Noa

Noa Colin
05-02-2020

Het gaat al goed. Bedankt voor alle donaties tot nu toe! 1


3 donaties
€ 70,00
Doel: € 500,00
14%