Jongerenreis 2020 Zuid Afrika

Jongerenreis 2020 Zuid Afrika | Geld inzamelen
 
 
Steun projecten voor het goede doel in Zuid Afrika

Hoi!

In de zomer van 2020 ga ik met een hele leuke groep naar Zuid Afrika. We willen daar heel graag een handje helpen aan mensen die het minder makkelijk hebben als wij hier in Nederland. We gaan tussen Johannesburg en Pretoria bij verschillende bestaande projecten langs. Deze projecten willen we steunen door donaties te geven en ook met onze handen aan de slag te gaan. Het helpen bij projecten kan gaan van het helpen met bouwen tot het uitdelen van voedsel tot spelen met de kindjes of het opknappen van bv een schooltje, hiervoor is wel een aardig bedrag nodig.

Een project is het bezoeken van  een (aids)wezenproject waarbij de wezen door gezinnen in hun eigen omgeving opgevangen worden. Vanuit het project krijgen deze gezinnen financiële ondersteuning om de kinderen verder op te voeden. Hierbij kan gedacht worden aan eten, kleding en onderwijs. 

Het 2e project is een opvang voor alleenstaande zwangere vrouwen. Deze vrouwen krijgen onderdak en een zelfstandigheidstraining. Dit kan o.a. computerles of sollicitatietraining zijn, zodat ze uiteindelijk in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien. 

Om deze projecten te steunen is er veel geld nodig. Ik wil  als gast natuurlijk niet met lege handen aan komen. Hiervoor kunnen we alle donaties  van groot tot klein goed gebruiken! Wil jij een steentje bijdragen voor onze reis en projecten? 

Meer informatie over wie wij zijn of wat we gaan doen te zien in onderstaande link.

https://jongerenreispgr.wixsite.com/kruiskerk2020 

Alvast super bedankt! 

ElineEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
7 donaties
€ 140,00
Doel: € 500,00
28%