Jonge kat met acute nierfalen maar een vechter

Jonge kat met acute nierfalen maar een vechter | Geld inzamelen
 
 
Jonge kat met acute nierfalen

Door 2 dierenartsen was hij al opgegeven en kreeg ik advies om euthanasie te doen. De afspraak stond al gepland. Maar ik kon het niet en hij knapte weer een beetje op mijn kleine vechter. Ik ben met hem naar Den Haag geweest een speciale kliniek en die waren erg verbaast dat de 2 dierenartsen niet eerder medicatie en infuus heeft gekregen. Hier ben ik ook erg boos en teleurgesteld over. Nu ligt hij vanaf maandag in het ziekenhuis aan het infuus en heeft hij een sonde in zijn nek naar zijn slokdarm om hem bij te voeden e medicatie toe te dienen. U begrijpt natuurlijk dat dit veel kosten met zich mee brengt.

Na alle dure opname kosten moet hij nog streng onder behandeling blijven en kan hij nog een tijdje mee en een goed mooi leven hebben.

De precieze kosten wat het allemaal gaat kosten weet ik nog niet. Tot nu toe staat de teller op 1700 euro aan kosten.

Wilt u mijn kleine dappere vechter aub helpen?

Annemiek Kalvenhaar
03-12-2018

Victor is inmiddels weer Uit het ziekenhuis en het lijkt de goede kant op te gaan. Hij moet nu 4x per dag sonde voeding en van allerlei medicatie om hem er weer bovenop te krijgen. Helaas blijven de kosten maar hoger worden. Tot nu toe 1700,- kwijt aan medische kosten en het einde is nog niet in zicht. Maar alles voor mijn kleine vechter.


6 donaties
€ 50,00
Doel: € 2.000,00
2%

Deze actie is gesloten.