Geld inzamelen | Jong gezin heeft dringend financiéle hulp nodig
 
 

Jong gezin heeft dringend financiéle hulp nodig

Ik schrijf deze noodkreet voor een ernstig zieke vriendin met jonge kinderen

Beste lezers en lezeressen,

 

Ik schrijf dit hartverscheurende verhaal voor een lieve vriendin van mij die dringend financiële hulp nodig heeft.

Mijn lieve vriendin 28 juni 2007  betrokken raakte bij een ernstig auto ongeluk wat al hun geluk en voorspoed heeft weggeblazen en hun leven in een klap veranderde omdat ze zelf ernstig gewond is geraakt,ze moest door de brandweer uit de auto gehaald worden. Gelukkig hebben mijn vriendin en haar ongeboren zoon van nu inmiddels 10 jaar het ongeluk overleeft maar de zwangerschap was een drama.  Er was veel schade aan haar nek rug elleboog schouder en een beschadiging in haar hoofd achter. Nu bijna 10 jaar later en vele zware operaties verder zijn er  2 nieuwe rugwervels geplaatst, door 2 botbreuken is de rug vast gezet met 2 platen 8 schroeven, en er zijn nog 2 hernia’s verwijdert waardoor het maar weinig scheelde of ze had een dwarslaesie gehad. Ze is van het ernstige auto ongeluk nog steeds aan het revalideren en kan nog steeds erg weinig doen.

Na vele  operaties en nog een paar in het vooruitzicht, heel veel op bed moeten liggen, heel veel helse pijn en een vracht medicijnen 52 pillen per dag om haar op de been te houden werd mijn lieve vriendin getroffen door een aantal ernstige ziektes. Helaas ligt mijn vriendin nu al 3 kwart jaar in bed omdat ze niets kan geen energie en kracht. Ze heeft veel Quidems Oedeem aanvallen.  De benauwdheid word steeds erger. Veel medicatie veel pufjes maar niets slaat aan langzaam gaat ze achter uit . Prednison 3 verschillende kuren per dag en verschillende antibiotica geven ze haar om haar uit het zieken huis te houden. Afgelopen de december 2017 heeft op een paar dagen na de de hele maand door moeten brengen in ziekenhuis zonder haar kinderen. En januari 2018 ook. Ze krijgt nu weer nieuwe medicatie op de hoop dat het aanslaat en dat ze weer wat kracht krijgt. Lichamelijk gaat ze elke dag een beetje achter uit organen doen haar werk niet altijd goed. Revalideren is stop gezet omdat ze niets meer kan. Ze heeft inmiddels 2 x trombose been gehad en trombose arm. Haar hart heeft veel moeite met haar situatie nu. Ze is erg aangekomen. Haar buikspieren zijn kapot door dat de buik erg uitgerekt door de zwangerschap en omdat meerdere keren is open gehaald door de operaties. En de  buikwand is zo dun dat er elk moment een breuk kan ontstaan ze heeft een operatie nodig aan haar rug omdat ze zoveel pijn heeft en niet echt mobiel meer is. Maar ze is te zwak de operatie is nu in maand tijd al 3 x verzet. Ze krijgt nu elke dag sonde voeding en 4 flesje nutri drink omdat ze bijna niets meer kan eten de diëtiste helpt haar op de hoop dat ze ooit weer gewoon kan eten

Elke dag is voor haar een gevecht. Moed houden om de hoop niet op te geven. Maar de ernstig long aandoening chronische longontsteking,COPD en zware astma maken haar leven erg zwaar met zuurstof verschillende pufjes vernevel apparaat en prednison houdt ze net vol. Maar haar leven is totaal beperkt.

Ze kan soms niet praten en als ze wel kan niet te lang de ziekte heeft haar stembanden en haar startte hoofd aangetast.

De longen gaan steeds verder achter uit de artsen hebben een heel team  samen gesteld long arts, internist, hematoloog, logopedie, diëtiste, cardioloog en oncoloog en orthopeed , neuroloog en de pijn pijn poli. Om een oplossing te vinden. Om leven dragelijk te maken . En hopen dat ze een oplossing vinden.  Want er zijn helaas dingen nog steeds niet 100%  duidelijk wat het de artsen dus moeilijk maakt. Om hasr proberen beyer te kunnen maken.

Verder heeft ze dove handen , armen. Bijwerkingen of iets anders zijn ze nu druk mee aan testen.

Ze zal een nieuwe chemo krijgen en daar is nu veel hoopt op gevestigd. Zodat ze daarna alles kunnen doen voor de longen. 

Een sociaal leven heeft ze niet meer . Dat vind ze soms erg lastig.

Ook is zwaar voor haar man hij moet haar verzorgen. En 3 kinderen tweeling van 4  ( 3 jongens )en zoon van 10. Hij brengt ze na school hij haalt ze verzorgd ze en huishouden met behulp van huishoudelijke hulp. Hij kookt en hij zorgt voor zijn vrouw cijfert zich zelf dus enorm weg.  

Ze hebben inmiddels al wat geld gekregen via de gemeente wat gelijk na bedrijven toe gaat voor aanpassingen in huis. Maar nog niet voldoende. Dus ik vraag u wilt u mijn vriendin helpen en haar gezin. Voor de laatste aanpassingen in huis om het makkelijker te maken voor haar

Ze hoopt nog steeds te kunnen herstellen om met haar zoon de op vakantie te kunnen hij wil zo graag een x vliegen. 

Verder hoopt ze ook dat ze door niet kunnen bewegen dus nooit te kunnen sporten terwijl ze al bijna niets eet een buikwand correctie te kunnen doen. Het overgewicht te kunnen verwijderen vooral bij de buik waar ze door litteken weefsel veel pijn heeft.  De opersyie zal ook helpen voor haar rug. Vergoedingen voor zoiets worden ze steeds strenger in. Zoiets kost ook geld. Dus ik wil u vragen help haar door te doneren of dit beticht zoveel mogelijk te delen door Nederland heen elke euro is er een er zijn zoveel acties.  Ik hoop door deze actie mijn vriendin te kunnen helpen. Minder pijn. En leven wat draagzamer te maken. Dan verdient toch ieder mens. Ze leven met een gezin van 5 van uitkering dus spaargeld of wat dan ook is er niet.  Wilt u helpen ik zou u daar erg dankbaar voor zijn.

Vandaar mijn noodkreet.

Helpt u haar met de laatste belangrijke aanpassingen in het huis. Een operatie om haar pijn te verzachten. En als ze het red al is het haalbaar een korte vakantie samen met haar zoon een wens die er al jaren is.

En goede veilige tweedehandese auto met hoge instap.  Als ze niet met de taxi kan hoge instap ivm in en uit stappende oude intro aan vervanging is nu 17 jaar oud

Kortom er is dus nog genoeg geld nodig om dit prachtige lieve gezin te kunnen helpen.

Ik wil jullie bedanken voor het lezen van dit verhaal en hoop dat jullie dit gezin een warm hart toe dragen door het doen van een donatie.

 

P.S. vergeet niet de kracht van het delen en vraag anderen dit ook weer te delen!

 

Hartelijke groeten ,

Wietske Boonstra.

 

Mochten er nog vragen o.i.d. zijn kunt u  een mail sturen naar,

lwboonstra@ziggo.nl en ik zal proberen zo snel mogelijk te antwoorden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

28 donaties
€ 375,00
Doel: € 15.000,00
2%

Deze actie is gesloten.