JohnStrijd Samen voor John!

JohnStrijd Samen voor John! | Geld inzamelen
 
 
Alternatieve behandelingen in het buitenland voor onze vader met uitgezaaide darmkanker

www.johnstrijd.nl 

In 2010 is er darmkanker bij onze vader John geconstateerd. Na een operatie en chemokuren waren we ervan overtuigd dat hij beter was, maar helaas zijn er in 2015 opnieuw uitzaaiingen geconstateerd in zowel de buik als in de longen en afgelopen maand zelfs in de lever. Er is gezegd dat hij op deze manier de kerst niet gaat halen... Maar wij geven niet op!Wij gaan ervoor!

Daarom slaan wij, de drie dochters van John, onze handen ineen. De enige behandeling die in Nederland geboden kan worden, zijn chemokuren maar voor onze vader gaat een goede kwaliteit van leven boven alles. En chemokuren dragen daar niet aan bij.
Om deze reden is hij uitgeweken naar Duitsland, Frankfurt om precies te zijn! Hier zal hij minstens 4 zogenoemde TACP behandelingen ondergaan, wat staat voor Transarterial Chemoperfusion. Deze behandeling is gebaseerd op het principe van selective regionale chemotherapie om zo de groei van de tumoren te kunnen stoppen en hopelijk zelfs te kunnen laten verkleinen. Het grote voordeel hieraan is dat de kwaliteit van leven zoveel mogelijk wordt behouden. Uit eerdere ervaringen met deze behandeling is gebleken dat mensen gemiddeld 2.5 jaar langer blijven leven, maar er zijn zelfs verhalen van mensen die helemaal zijn genezen. Op deze manier behoudt hij de kwaliteit van leven en wordt er extra tijd gewonnen.

En daar gaan wij dan ook voor!

Het geld voor de eerste sessie hebben we dankzij jullie al binnen. Er zijn echter nog minstens 3 behandelingen voor de longen en waarschijnlijk ook nog een paar voor de lever nodig. Maar willen we alles stap voor stap aanpakken. Ons doel is daarom nu om de tweede behandeling (vindt ergens plaats in de eerste weken van augustus) mogelijk te maken! Deze behandeling kost 10.000 euro per sessie. Wat zijn we dankbaar dat de eerste sessie binnen is... maar we zijn er dus nog lang niet!
We gaan volop verder met onze actie want de vervolgbehandelingen moeten er hoe dan ook komen!

Doet u mee met het helpen delen van onze berichten? Doet u mee met het bedenken van acties of wat dan ook? We hebben niet veel tijd want om de vier weken vindt er een behandeling plaats. Dus kom in actie! Voor vragen e.d. kan er contact opgenomen worden via info@JohnStrijd.nl.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
111 donaties
€ 9.501,00
Doel: € 60.000,00
15%

Deze actie is gesloten.