Geld inzamelen | JohnStrijd Samen voor John!
 
 

JohnStrijd Samen voor John!

Alternatieve behandelingen in het buitenland voor onze vader met uitgezaaide darmkanker

Website: johnstrijd.nl

Wij zijn de 3 dochters uit het gezin Visscher, Maureen is 22 jaar (links), Manouk is 19 jaar (midden) en Zara is 15 jaar. Samen met onze ouders John en Gea Visscher vormen we een hecht gezin. Helaas wordt dit de laatste jaren gekenmerkt door de zorgen om onze zieke vader. Daarom gaan wij samen voor alternatieve behandeling, meer kwaliteit van leven maar ook om onze vader nog een fantastische laatste tijd te geven!

In 2010 is er darmkanker bij onze vader John geconstateerd. Na een operatie en chemokuren waren we ervan overtuigd dat hij beter was, maar helaas zijn er in 2015 opnieuw uitzaaiingen geconstateerd in zowel de buik als de longen. Genezing is niet meer mogelijk, maar wij willen John nog zoveel mogelijk kwaliteit geven, maar daarnaast ook een fantastische laatste tijd geven!

Daarom slaan wij, de 3 dochters van John, onze handen ineen. De enige mogelijkheid die onze vader nog heeft zijn chemokuren, maar voor onze vader gaat een goede kwaliteit van leven boven alles. Daarom zoekt hij naar alle mogelijkheden die er nog mogelijk zijn, zo ook in het alternatieve circuit. Omdat John zich op dit moment nog relatief goed voelt (ondanks de 30 aanwezige tumoren in zijn longen), is chemo eigenlijk geen optie. Wat meer aanspreekt is een laserbehandeling van de tumoren in de longen. Als deze therapie de grote tumoren in de longen kan aanpakken, dan worden ernstige problemen voorkomen... wat betekent dat de kwaliteit van leven goed blijft en dat er waarschijnlijk extra tijd gewonnen kan worden.

Een daar gaan wij dan ook voor! Een kliniek in Duitsland heeft zeer goede resultaten gehaald en durft de behandeling aan. Help John mee op weg naar Duitsland! Hoe eerder deze behandeling plaats vindt, hoe beter het resultaat!

Er zijn 3 pijlers waarvoor wij willen vechten:

- Kwaliteit:
Er zijn weinig behandelmethoden mogelijk omdat het aantal tumoren in de langen teveel is. Het lijkt erop dat de enige optie voor behandelen in Nederland chemotherapie is. Maar chemo is zo zwaar en zorgt voor een slechte kwaliteit van leven. Liever kwaliteit dan kwantiteit van leven!

- Leven:
De tijd begint de dringen want het wordt steeds moeilijker om te strijden tegen de groei van de tumoren; te strijden tegen de kanker van onze vader. Daarom wordt er onderzocht naar mogelijkheden in Duitsland en Houston, omdat ze in deze landen toch een stap verder durven te gaan wat betreft behandelen, maar ook kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. We willen alle mogelijkheden onderzoeken en afwegen om extra tijd te winnen!

- Familie
Zolang de kwaliteit van John goed is, willen we graag als gezin herinneringen gaan maken. Door zijn ziekte kan onze vader al een aantal jaren niet meer werken, wat met 2 studerende dochters en een puber niet altijd makkelijk is. We willen herinneringen maken en er nog een fantastische laatste tijd van maken!

Willen jullie ons helpen om deze alternatieve behandelingen en kwaliteit van leven mogelijk te maken? 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.


 

Laat een reactie achter

41 donaties
€ 5.640,00
Doel: € 60.000,00
9%