John voor ET unit bij GAC Gemert

John voor ET unit bij GAC Gemert | Geld inzamelen
 
 
Als blijvende herinnering aan John willen we via deze actie een ET unit realiseren.

Lieve familie, vrienden en iedereen die altijd  een warm hart voor John heeft gehad.

Het is inmiddels al ruim 4 jaar geleden dat John vanwege een motorongeluk in Italië is overleden.
We missen hem nog elke dag!
Wij als gezin, familie en vrienden houden zijn herinnering in leven door veel over hem te praten, herinneringen op te halen en bij elke meeting te proosten op hem en op het leven.
Maar al een tijdje sluimerde de gedachte bij ons om een blijvende herinnering aan John te verwezenlijken. 
En waar kan het beter dan bij zijn geliefde Gemertse Atletiekclub. 
Dit jaar is de nieuwe atletiekbaan gerealiseerd en bestaat de club 60 jaar. Een groot deel van deze jaren is John betrokken geweest bij de club, als lid en verder in bijna alle denkbare functies daarom heen.
Nu wil het feit dat de vereniging wel een mooie unit kan gebruiken om de ET (elektronische tijdwaarneming) te huisvesten. Mooier kan het niet. John stond aan de wieg van de ET bij de club en is jaren voorzitter geweest van de baan-/en onderhoudscommissie.  En hij droomde vanaf het begin van de ET om deze in een mooie unit op de baan te huisvesten.
Een dergelijke unit kost natuurlijk veel geld. We hebben al sponsors bereid gevonden om een gedeelte te financieren. Maar het resterende bedrag zouden wij graag als  “vrienden van John van Esch” bijeen willen krijgen om het ook echt een “John van Esch unit” te laten zijn. 
Zodat wij, zijn vrouw, zijn kinderen, zijn kleinkinderen, zijn familie, zijn vrienden en iedereen die John gekend heeft en hem kende, altijd de herinnering aan John zien staan. 
Wat zou hij trots zijn!

Beppy van Esch
09-09-2021

EINDELIJK IS HET ZOVER!

De ET unit staat er!
Mede namens velen is hij er gekomen. Overweldigd was het om te zien hoeveel mensen John zeker niet vergeten zijn.
En nu hebben we voor altijd een mooie herinnering aan John bij GAC staan. De plek waar hij bijna zijn hele jeugd en volwassen leven veel tijd heeft doorgebracht.

De feestelijke opening van de unit staat gepland op zaterdag 2 oktober om ± 16.30 uur.
Op 1 oktober is onze trouwdag en vijf jaar geleden hebben we op die dag ook ons laatste afscheid van John bij GAC gehad door de ballonnen met zijn as op te laten op het atletiekveld.

Iedereen die er graag bij wil zijn op 2 oktober is van harte welkom, vanaf 15.00 uur,om vooraf een kopje koffie te drinken en om een kijkje te nemen naar de ET-unit. Op deze dag zal ook de clubkampioenschappen op de baan plaatsvinden.
(uiteraard moeten de huidige Corona regels nageleefd worden).


Beppy van Esch
29-07-2021

Het heeft, door corona, even geduurd maar vandaag was het dan zover. De ET-unit werd bij GAC bezorgd en geplaatst. Hij staat ! Nu moet er nog aan één zijde een raam worden ingemaakt. De unit moet worden aangesloten, geschilderd en de inrichting moet er nog in. En dan is hij klaar voor gebruik.  We houden jullie op de hoogte wanneer het zover is.


Beppy van Esch
21-01-2021

Het is vandaag de verjaardag van John en of het zo moest zijn kregen we een update over de stand van zaken.  Momenteel wordt bij de gemeente gewerkt aan de laatste details van de bouwvergunning. Gesproken is over de kleur en deze wordt pelsgrijs. De verwachting is dat we midden februari de vergunningen binnen hebben. Vervolgens kunnen het ET team samen met de wedstrijdcommissie en materialencommissie van GAC zich gaan buigen over de uitvoering (plaatsing, technische voorzieningen etc.). We houden jullie op de hoogte.


Beppy van Esch
24-11-2020

Wauw, woorden schieten te kort! 
Binnen een kleine week ons doel behaald. De donaties stroomden vanaf zondag binnen vanuit allerlei hoeken.
John is niet vergeten en daar zijn we zeer dankbaar voor.
De unit gaat er komen. Waarschijnlijk zal deze in het voorjaar worden geplaatst. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.
Rest ons alleen nog te zeggen, dankjewel uit de grond van ons hart. 
Wat zou John trots zijn geweest!


168 donaties
€ 4.630,00
Doel: € 4.500,00
102%

Deze actie is gesloten.