Jip naar Zuid Afrika!

Jip naar Zuid Afrika! | Geld inzamelen
 
 
Help mee!

Hoi allemaal,

Ik ben Jip Rauwerdink en ben 16 jaar oud. Ik mag volgend jaar februari met 19 andere leerlingen van het Sint-Joriscollege 15 dagen naar Zuid-Afrika.

Onder leiding van stichting Bambanani  gaan we hier maatschappelijk werk verrichten. Wat Bambanani onder andere in Zuid-Afrika doet is zorgen voor een veilige en gezonde basis voor kinderen uit townships. Ze doen dit vanuit hun eigen Day Care Centers. De kinderen krijgen hier onderwijs. En bovendien lopen de kinderen op deze manier minder risico op bijvoorbeeld ondervoeding en misbruik. De kinderen krijgen juist meer kans om te dromen en deze dromen ook waar te maken! Voor meer info: https://bambanani.org/

Op deze reis gaan we meehelpen aan dit geweldige initiatief door onder andere Moringa bomen te planten en foodtunnels aan te leggen. De oogst kunnen ze gebruiken voor de voedselprogramma’s en wat er over is kunnen de Centers weer verkopen op een markt. Zodat de Day Care Centers uiteindelijk hopelijk op eigen benen kunnen staan. We helpen ook mee door actief aanwezig te zijn in de Day Care Centers en een band te vormen met de lokale kinderen.

Deze reis is voor mij natuurlijk een geweldige kans op een super mooie ervaring! Voor deze reis moet ik 2300 euro ophalen en dit kan niet zonder hulp van anderen.

Als je me nog verder wil helpen maar er graag iets voor terug wil (denk aan oppassen, iPadles voor ouderen of bijles geven) kan je ook nog een kijkje nemen op https://jipnaarafrika-nl.webnode.nl/

Alvast heel erg bedankt!

En dit bericht op Facebook delen is heel erg fijn!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

11 donaties
€ 520,00
Doel: € 2.300,00
22%

Deze actie is gesloten.