Jessey heeft het helaas niet kunnen overleven | Geld inzamelen
 
 

Jessey heeft het helaas niet kunnen overleven


Lieve baby Jessey van 3,5 week oud heeft meerdere MRI scans gehad en hieruit blijkt dat hij meerdere agressieve tumoren heeft in zijn nekje, lever, been en boven zijn blaas. De tumor in zijn nek heeft een bloeding gegeven, hierdoor heeft hij pijn en kan hij zijn armpje en nekje niet meer bewegen. Hij wordt nu slapende gehoudende i.v.m. de pijn.

Omdat het de agressiefste vorm is zeggen ze dat ze hem niet meer kunnen helpen en zal hij overlijden. Zijn lieve ouders zijn verslagen en gaan kapot van verdriet. Zij proberen nu in alle macht om een second opnion te krijgen en hopelijk ergens (desnoods in het buitenland) een behandeling te vinden die ervoor kan zorgen dat Jessey niet overlijd. 

Ik hoop dat iedereen een donatie wilt doen (het geld komt rechtsstreeks op de rekening van mama Nikki), zodat geld in ieder geval geen rol hoeft te gaan spelen bij een eventuele behandeling en dat papa (die een hardwerkende ondernemer is ... evenals moeders die keihard in de zorg werkt) gewoon bij zijn kindje en vrouw kan blijven in deze verschrikkelijke tijd. Ook al zal een andere behandeling uiteindelijk niet mogelijk zijn of aanslaan, dan zullen er helaas hoge kosten zijn voor een uitvaart en de vrije onbetaalde dagen die nodig zijn. 

* Lees a.u.b. ook de updates *

Denise Jansen
11-09-2021

Sorry kleintje. 

Je hebt echt gevochten als een leeuwtje.
Maar dit gaat niemand winnen kanjer 💔
Gvd zo weinig tijd kregen we nog met je. Hoe kan je dinsdag naar een ziekenhuis gaan en 3 dagen later er niet meer zijn. Kan toch niet schat. Helemaal jij niet. Je bent zo mooi en lief .
We hebben het geprobeerd maar hoe kan je van deze rotzooi winnen.  Je heb zo een pijn gehad in je korte leven mannetje. Vind het zo zielig voor je. Gewoon geboren met zoveel pijn en je snapte er niks van. 
We gaan een klote tijd tegemoet allemaal. 
Je hebt geen eerlijke kans gekregen 💔

R.i.p. lieve Jessey 💝


Denise Jansen
10-09-2021

Ondanks er contact is geweest met ziekenhuizen in het buitenland, is er op dit moment helaas nog geen behandeling gevonden. Gisteren ademde Jessey slechter en gingen zijn waardes achteruit, maar vanmorgen was hij weer stabieler.

Vandaag gaan baby Jessey met mama Nikki en papa Wesley naar huis en daar wordt de zorg voortgezet. Zo kunnen zij in alle rust samen met hun kindje zijn. 


 

Laat een reactie achter

522 donaties
€ 11.440,00