Jasmijn at Sea

Jasmijn at Sea | Geld inzamelen
 
 
Helpt u mij de juiste koers te varen?

Ahoy! 

De oceaan als klaslokaal? Ja, dat kan!

Ik ben Jasmijn, 16 jaar en leerling 5 VWO van het Montessori College in Nijmegen.

Mijn droom is meedoen met School at Sea. School at Sea is een jongeren talentenprogramma waarin je met 36 medeleerlingen een half jaar lang de oceaan op gaat. 21 oktober 2018 stap je aan boord van een driemaster om richting het Caribisch gebied en weer terug te zeilen. Het mooie aan deze reis is dat je hetzelfde schoolwerk maakt als de leerlingen aan land, je komt dus niet achter te lopen. Ook bezoek je verschillende culturen en leer met je team samen te werken en verantwoordelijkheid te nemen. Je ontwikkelt je doormiddel van omgaan met elkaar, culturen ontdekken, heimwee naar huis. Het schip varende houden met je team en je schoolwerk plannen en bijhouden. Je krijgt les aan boord maar leert tegelijkertijd in de praktijk; de boekentheorie toepassen in de wereldpraktijk. Je horizon letterlijk en figuurlijk verbreden, dat is waar het om gaat.

Ik, als avontuurlijke puber vindt dit een geweldige kans. Een kans waarbij ik niet alleen mezelf op verschillende manieren leer ontdekken, maar ook een kans waarbij ik wellicht een voorbeeld kan zijn voor anderen. Leiderschap, hoe geef je leiding, maar ook hoe krijgen je leiding? Samenwerking, de boot hou je varende met het team, niet alleen. Het milieu, de plastic soup, hoe belangrijk is het dat wij goed voor onze aarde zorgen? En hoe houden we onze aarde schoon? Maar vooral het najagen van je dromen, ook op 16-jarige leeftijd. Als je iets wil en je gaat ervoor, dat het dan ook mogelijk is. Dromen realiseren, op welke leeftijd dan ook.

Dromen waarmaken, dat is waar ik mee bezig ben. Mijn droom, School at Sea, vraagt ook om heel veel voorbereiding. Daarom ben ik druk bezig met fondswerven doormiddel van sponsoring vanuit bedrijven/vrienden/familie/kennissen/..., en heb ik een website gebouwd; www.jasmijnatsea.nl

Wilt u mij helpen de juiste koers te varen?

 

 

U kunt mij helpen door te doneren, via deze pagina, u kunt een kijkje nemen op mijn website, www.jasmijnatsea.nl voor de verschillende mogelijkheden, maar u helpt mij ook door mijn verhaal zo vaak mogelijk te delen! 

Helpt u mij mijn droom werkelijkheid te laten worden?

 

Jasmijn

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
12 donaties
€ 491,00
Doel: € 25.000,00
1%

Deze actie is gesloten.