Janne 4 Ab Actis!

Janne 4 Ab Actis! | Geld inzamelen
 
 
Ik stel me dit jaar met veel plezier kandidaat voor Ab Actis in ons schoolbestuur!!

Lieve vrienden,

 

Ik zit in de vierde klas van het Erasmiaans Gymnasium. Bij ons op school kun je je in de vierde klas kandidaat stellen voor de RGB, oftewel de Rotterdamse Gymnasiasten Bond. Dit is een clubje van 7 personen met ieder een eigen functie die zich inzetten voor alle activiteiten bij ons op school. Ik heb me dit jaar kandidaat gesteld voor de functie Ab-Actis. Dit is de functie die zich bezighoudt met communicatie en het schrijven van de brieven. Ik ben heel erg gemotiveerd om deze functie het komende bondsjaar over te nemen, maar dit zal niet zomaar gaan. Ik strijd namelijk samen met een goed vriendinnetje van mij om deze functie. Ik zal stemmen moeten winnen op de campagnedag en dat kan maar op een manier; door een spetterende campagne neer te zetten. Hiervoor is echter veel tijd, moeite en geld vereist. Om deze reden ben ik gestart met een crowdfundingsactie.

De bondsverkiezingen worden op onze school erg groots aangepakt. Als eersteklassertje liep ik door de school en vroeg ik me af hoe de kandidaten alle shirts, posters, pennen, petten etc etc konden regelen. Ik hielp mijn favorieten erg fel en was me meteen ervan bewust dat het geen makkelijke strijd is. Ondanks dit feit is het toch een grote droom van me om deel uit te maken van de RGB, dus ik zal alles op alles zetten om deze droom werkelijkheid te maken. Ik kan dit echter niet alleen!! 

Ik zou graag jullie hulp willen vragen om dit doel te bereiken. Alle bijdragen zijn fantastisch. Ik heb er vertrouwen in. 

Liefs,

Janne van Waveren

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
25 donaties
€ 500,00
Doel: € 1.500,00
33%

Deze actie is gesloten.