Jan's laatste stukkie

Jan's laatste stukkie | Geld inzamelen
 
 

 

Dinsdag 15-06-2021.

De dag dat onze man vader opa en overgrootvader is overleden.

Een bijzondere man met veel wijsheid, humor en een liefdevol hart.

 

 

Jan's laatste stukkie.

De dag ïs daar, dat een dochter van Jan, Jan 's Stukkie voor het laatst gaat plaatsen.

Zoals Jan dat altijd in weekblad hoogvliet schreef,zo gaat ik het ook proberen neer te zetten.

Na een roerende week van ziekehuizen en onderzoeken zijn de artsen tot de conclusie gekomen dat hij niet meer beter gaat worden. Hij is getroffen door de meest ergste ziekte die je je maar kan bedenken, namelijk kanker. Hoelang hij nog door hobbelt is zeer onzeker.

Nu is onze oude Fries natuurlijk lekker nuchter. En hij zingt zoals hij zegt z'n tijd wel uit.

Afgelopen zondag zijn we met  stichting ambulance wens op pad gegaan met pa en ma. Nog een rondje door het park bij de Euromast en heerlijk gevaren op de Spido. Alle kinderen hadden na afloop nog een kring gemaakt met hun favoriete muziek op de achtergrond you rise me up!

Nu weet ik dat onze lieve pa opa nog 1 wens heeft en dat hij heel graag een familiegraf wil. Om later weer samen te zijn met zijn geliefde Jootje. Zo'n graf kost ongeveer 7000 euro, en dat hebben we niet zomaar bijeen.

Ik weet en vele met mij dat onze vader een geliefde man is, die heel veel voor Hoogvliet heeft betekend.

En hoop dat Hoogvliet deze allerlaatste wens ook in vervulling kan laten gaan. Mijn ouders willen in alle rust de laatste weken hopelijk maanden nog kunnen genieten van elkaar dus laten de telefoon vaak rinkelen en de mail de mail. Even geen stukkie meer of gebabbel op de chat,maar gewoon samen en meer hebben ze nu niet nodig.

Wij hopen als familie dat de laatste wens van onze zeer zeer lieve pa/ opa in vervulling kan gaan, en dat hij dit nog in leve der lijve mag horen. Dat alles is geregeld en hij zijn laatste hoofdstuk ook echt als een goed einde kan afmaken. Zoals hij dat altijd schrijvend  heeft gedaan.

Onze dank zou zeer groot zijn.

Fam.Koopmans

Jan Koopmans
15-06-2021

Vandaag is onze lieve man vader opa en overgrootvader overleden


58 donaties
€ 1.325,00
Doel: € 7.000,00
18%

Deze actie is gesloten.