Ja Joh voor Gambia

Ja Joh voor Gambia | Geld inzamelen
 
 
Rotary challenge Zwijndrecht voor Stichting scholenplan Gambia.

JAco & JOHan hebben elkaar leren kennen door de kleding winkel Best Chique gevestigd op de hoek van het Maasplein te Zwijndrecht. De eigenares van deze winkel is Tineke Ruijter. De winkel heeft als doel de opbrengst aan de stichting scholenplan Gambia te schenken. 
In de winkel is ook een kapsalon gevestigd die gerund wordt door hairstylist Biemla. Via Biemla komt Jaco in beeld hij is de vriend van Biemla. Tineke en Johan kennen elkaar omdat hij samen met zijn vrouw Erika een woonwinkel runt op de andere hoek van het Maasplein. Door de enthousiaste verhalen van Tineke over de challenge zijn JAco & JOHan aangestoken door dit fantastische avontuur.

Daarom gaan wij meedoen aan de Rotary Challenge 2019, rijden in konvooi in tweedehands auto's gevuld met hulpgoederen. Deze worden gegeven aan diverse posten zoals onder andere ziekenhuisposten.

We bekostigen zelf onze reis er naar toe, overnachtingen en eten. De opbrengst van uw donatie willen we gebruik voor kosten voor een goed 2de hands auto, onderhoud en benzine. Aangekomen in Gambia worden de auto's geveild en de opbrengst is voor Stichting Scholenplan Gambia.

 

Stichting Scholenplan Gambia

Excellent Student Program: Geef meisjes de kans om door te leren!
Goed onderwijs voor iedereen is een van de door de Verenigde Naties geformuleerde Millenniumdoelen, waar de Stichting Scholenplan Gambia zich al jaren voor inzet. Het Excellent Student Program heeft als doel om voor talentvolle studentes een vervolgstudie mogelijk te maken. Het gaat hier om meisjes die de capaciteiten hebben om door te leren, maar waarvan de familie dit niet kan betalen.

Een Nederlandse contactpersoon die in Gambia woont, ziet er op toe dat de gelden goed terecht komen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
8 donaties
€ 225,00
Doel: € 5.000,00
4%

Deze actie is gesloten.