J Dijkstra

J Dijkstra | Geld inzamelen
 
 
Om de redactie, uitgeven van mijn boek 220 pag door een goede uitgever.mogelijk te maken.

De beste voorspeller van de toekomst is wat is geweest, het verleden. Dat weet je en daarom, red mij niet!

Het boek verhaalt over het turbulente leven van Eva. Een jonge vrouw die door omstandigheden vecht met twee indentiteiten.

Zoals bij ieder van ons is haar leven een groot avontuur. Een Rollercoaster  van euforie, geluk, verlieftheden en drama's. 

Het lied  Red mij niet gezongen door Maarten van Roozendaal loopt als een rode draad door haar leven. Komt het ooit goed? Het verhaal van Eva kan ons allemaal overkomen daarom moet het gelezen worden. Dat vind ik.

Help mij het boek uittegeven. door u sponsering vanaf € 20.00 

Als tegenprestatie vermeld ik u naam op de extra pagina met dank aan. 

Vast bedankt Jan.

pasage uit de roman 

Ik heet Eva,
Ik ben nog net geen dertien en ga straks naar het VWO.
De basisschooljaren die over een maand achter mij liggen waren niet de allerleukste.
Ja, vriendinnen die had ik wel, tenminste dat vond ik zelf. De vriendschappen duurden vaak niet langer dan twee afspraakjes. Een bij het vriendinnetje daarna nog een keer bij mij thuis en dat was het dan. Ik hoorde bij dat groepje dat door de ogen van mijn klasgenoten en sommige volwassenen vaak als minkukels wordt bestempeld. Wat een gemene harteloze mensen. Vooral omdat het niet hun eigen kind maar het kind van een ander betreft. Zij oordelen zonder mij echt te kennen. Je kent dat wel, ik heb een mooie naam Eva. Eva staat voor adem van het leven, ik heb het zelf van internet gehaald. Maar het helpt niet als je oren een tikkeltje te ver van je hoofd staan. Als je dun en vlassig haar hebt. Als dat haar net niet bruin maar rossig is, haar dat nauwelijks mijn flaporen kan verbergen. Als je dan zoals ik dan ook nog de grootste van je groep bent „lang en slungelig” , dan begrijpt iedereen, dat ik alles behalve een blij meisje ben.
Je begrijpt wel dat ik opzie tegen de open dag van het vwo waar ik ook nog met mijn vader naar toe moet. dat snap je wel.
Mijn ouders zien het als een nieuwe start. Ik niet!, voor mij is het een nieuwe hel, tenminste zo voelt dat.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
6 donaties
€ 170,00
Doel: € 4.000,00
4%

Deze actie is gesloten.