Ivana Smit's noodlottige verdachte dood.

Ivana Smit's noodlottige verdachte dood. | Geld inzamelen
 
 
Help ouders Ivana Smit met gerechtigheid bewijs mbt verdachte dood dochter in Maleisië.

For overseas donations (non-Dutch and non-Belgium bank account holders) please click or copy and paste the following link into your address bar, thank you:

https://www.gofundme.com/ivanas-tragic-suspicious-death

Zoals jullie in de pers hebben meegekregen krijgen we nog steeds geen toestemming om de forensisch patholoog naar Maleisie te sturen. In dat kader onderzoeken we nieuwe strategieen voor #TRUTHFORIVANA en zeker ook #JUSTICEFORIVANA. Een wereldberoemde onderzoeker uit Engeland, Mark Williams-Thomas (met een eigen crime show op TV) wil naar Maleisie vliegen om zijn eigen onderzoek te starten en op die manier de waarheid te achterhalen. Hij vraagt de familie een bedrag van ongeveer 18000 euro(13000 GBP plus VAT). Wij denken dat deze man de waarheid (plus bijbehorend bewijsmateriaal) kan achterhalen om de gerechtigheid te krijgen waar heel Nederland, Maleisie en zelfs de rest van de wereld naar snakt!

Met jullie hulp zal dit lukken. Alvast bedankt namens Marcel, Karin en Randy en natuurlijk Ivana zelf die recht hebben op de waarheid

Ps. Het gezamelijke einddoel blijft het zelfde: WAARHEID voor Ivana en familie maar alleen via een mogenlijk andere weg. Maar indien er donateurs zijn (die al gedoneerd hebben) die het toch niet eens mochten zijn met deze mogenlijk aangepaste weg naar het gezamenlijke einddoel en niet willen dat hun "al gedoneerde" geld hiervoor mogenlijk gebruikt gaat worden, dan AUB hier kenbaar maken in de "comment box". Dan zullen we er zorg voor dragen dat die mensen hun gedoneerde geld terug gestort krijgen..

Ps. Zie hieronder de referenties met de links naar de site van Mark Williams-Thomas en uit de verschillende media voor mensen die er nog niet helemaal bekend mee zijn.

Doneren kan eenvoudig via de "RODE DONEER KNOP" hier op deze pagina.

Waarvoor ons dank namens de familie Smit

https://www.tvl.be/nieuws/ouders-ivana-smit-schakelen-wereldberoemde-privedetective-in-53287

https://www.ad.nl/binnenland/ouders-ivana-smit-vrezen-doofpot-en-huren-prive-detective-in~a2d7b5ff/

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/ouders-ivana-smit-schakelen-privedetective-in

https://nos.nl/artikel/2206957-interpol-gevraagd-dood-nederlands-model-in-kuala-lumpur-te-onderzoeken.html

http://www.williams-thomas.co.uk

http://www.itv.com/news/channel/topic/sarah-groves/?page=5

http://www.hartvannederland.nl/video/hart-update/2017/laatste-foto-van-model-ivana/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
403 donaties
€ 11.210,00
Doel: € 18.000,00
62%

Deze actie is gesloten.