Israel

Israel | Geld inzamelen
 
 
Nieuwe media apparatuur voor eliezeryair

Een hartewens van de oprichter en beheerder van het twitter-account @eliezeryair.

Het twitter-account heeft tot doel te voldoen aan de informatiebehoefte in Nederland over de joodse staat Israel, het joodse volk en het Israelisch-palestijnse conflict en daarmee een tegenwicht te bieden aan de veelal negatieve berichtgeving in het publieke debat en de media over Israel. De actuele informatie is gericht op het Nederlandse taalgebied. Het twitter-account heeft een duidelijke positieve Israel-koers. Er wordt veel tijd en moeite gestoken in het geven van de meest actuele informatie. Het account is al jaren actief en heeft inmiddels vele duizenden trouwe volgers.

Aan de informatie-voorziening zijn uiteraard kosten verbonden. Zo is de media-apparatuur inmiddels aan vervanging toe. Het modem- en routersysteem is verouderd evenals de computerapparatuur. Vernieuwing en uitbreiding van het media-systeem is noodzakelijk. Ook de telefoonkosten nemen toe.

Het doel van deze crowdfunding is om de beheerder van @eliezeryair in staat te stellen nieuwe electronische apparatuur aan te schaffen om zo de berichtgeving over Israel beter te kunnen blijven verzorgen.

Tevens is het streven om vaker (enkele keren per jaar) vanuit Israel actuele informatie te verstrekken.

Wie geeft eenmalig het twitter-account @eliezeryair financieel een steuntje in de rug?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 45,00
Doel: € 10.000,00
0%

Deze actie is gesloten.