Isa en Milano, zus en broer, vechten tegen kanker

Isa en Milano, zus en broer, vechten tegen kanker | Geld inzamelen
 
 

Isa en Milano (zus en broer) vechten tegen kanker

Isa (8 jaar) vecht al 1,5 jaar tegen een zeer zeldzame vorm van kanker (rhabdomyosarcoom). Deze werd in juni 2022 geconstateerd. Isa heeft al diverse chemotherapieën en bestralingen gehad en levert dagelijks een zware strijd tegen deze vreselijke ziekte. De kans is groot dat Isa hiervan niet mag genezen.

Het gezin blijft echter niet gespaard door enkel deze vreselijke situatie. In de herfstvakantie van 2023 werd hun oudste kind (Milano van 10 jaar) plotseling erg ziek en belandde op de intensive care. Na een aantal dagen van diverse onderzoeken werd ook bij Milano kanker geconstateerd. Milano leidt aan een bijzondere vorm van leukemie (Burkitt Leukemie). 
Hij ligt inmiddels in het Prinses Maxima Centrum en is gestart met een intensief behandeltraject. Hij zal een langere tijd in het Prinses Maxima Centrum moeten verblijven.

Naast het grote verdriet door de ziekte van beide kinderen, komen de ouders ook voor financiële uitdagingen te staan door onverwacht hoge kosten die gemaakt moeten worden en zorg die niet vergoed wordt. Denk hierbij aan reis- en verblijfskosten naar diverse ziekenhuizen (Eindhoven en Utrecht), medicijnen die niet vergoed worden en eventuele aanpassingen die in huis moeten worden aangebracht om de zieke kinderen thuis te kunnen verzorgen. 

Om de ouders financieel te ondersteunen en eventuele wensen van de kinderen in vervulling te kunnen laten gaan, zijn wij deze doneeractie gestart.
We hopen op een mooi bedrag, zodat we een stukje van alle zorgen bij de ouders mogen wegnemen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3530 donaties
€ 66.540,00
Doel: € 25.000,00
266%