Is het afgelopen?

Is het afgelopen? | Geld inzamelen
 
 
Het leven is 'vallen, opstaan en doorgaan' ...

Het leven is 'vallen, opstaan en doorgaan' en sommige mensen doen dit in hun leven te vaak.

Bij Mack begon dit al voor zijn geboorte en artsen gaven hem geen overlevingskans omdat zijn hart niet links, maar rechts zit. Toch besloten zijn ouders naar hun gevoel te luisteren en Mack op de wereld te zetten. Nu, bijna 16 jaar later, is Mack een gepassioneerde sporter en heeft alles voor zijn geliefde sport (motorcross) over.

Samen met zijn ouders en zus doet hij er alles aan om zijn passie te kunnen verwezenlijken. De motorcross is een dure sport, al het geld dat binnenkomt gaat in de sport zitten en dat is soms krap aan. Ieder jaar weer op zoek naar sponsoren en het geld bij elkaar 'schrapen' om het jaar weer door te komen. En iedere keer lukt dat weer met mensen die ook in Mack geloven.

Helaas zijn er mensen die toezeggingen doen en deze dan niet nakomen. We hebben ervaren dat dat er best veel kunnen zijn.

Ik heb Mack op 4-jarige leeftijd leren kennen. Toen had hij al de spirit om alles op alles te zetten om zijn doel te halen. En dat ging hem best goed af. Ik weet niet wat het was, maar ik geloofde wel in deze jongen. Hij zou er wel komen.

Ik besloot deze kanjer op mijn manier te steunen en ging zijn website beheren en foto's maken. Wat eerst 'af en toe' een bezoekje aan de crossbaan was, groeide al snel uit in iets 'gewoons'. Bij bijna iedere wedstrijd in Nederland was ik wel aanwezig om Mack te steunen.

Mack groeide en niet alleen lichamelijk, maar ook in zelfvertrouwen en zijn kunnen. Dit alles zou uiteindelijk beloond worden met de titel Nederlands Kampioen in 2014 en 2016. En zo waren er nog wel meer hoogtepunten... maar ook tegenslagen.

De laatste tegenslag is dat Mack zijn motoren kwijt is en het er op lijkt dat het afgelopen is. Mack kan niet door met zijn passie en dat is een flinke domper.

Ikzelf heb niet de mogelijkheid om hem de hulp te bieden die hij nodig heeft, maar kan wel proberen om samen een oplossing te vinden. Daarom heb ik besloten om een crowdfunding actie op te zetten en te kijken of er mensen zijn die Mack kunnen en willen helpen zijn passie voort te zetten.

Alle beetjes helpen en hoeft het nog niet afgelopen te zijn.

For payments outside the EU, use Paypal: paypal@mackbouwense.comEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 405,00

Deze actie is gesloten.