Inzamelingsactie voor stamceltherapie!

Inzamelingsactie voor stamceltherapie! | Geld inzamelen
 
 
Romy is al acht jaar ziek, zij vecht al deze jaren al tegen de ziekte van Lyme.

De ziekte van Lyme is een slopende ziekte en zie je niet altijd aan de buitenkant. Maar het is serieus een hel! Deze afgelopen 8 jaren waren een grote zoektocht en in die tijd heeft Romy verschillende diagnoses gehad o.a. chronische vermoeidheid syndroom, fybromialgie en eosinofiele oesofagitis (slokdarmontsteking).

Romy heeft een ontzettend grote wilskracht en is een vrolijke meid. Zij staat positief in het leven en dat straalt ze ook uit! Maar aan de buitenkant zien wij en anderen niet wat er zich van binnen afspeelt. En kunnen wij nooit voelen, hoe zij zich voelt. Als ze zich eens goed voelt, gaat ze vaak over haar grenzen heen en wordt ze er direct voor gestraft.

Het begon in de 1e klas van het middelbaar onderwijs, zij was twaalf jaar en zat nog echt in de bloei van haar leven. Ineens kon ze niet meer naar school en leuke dingen doen werd haar ook allemaal teveel. De oorzaak was een tekenbeet op haar hoofd, tijdens een schoolkamp in groep 8 op de lagere school. Van de één op de andere dag werd zij ziek, ze had hevige hoofdpijnen, keel- en oorontstekingen en veel pijn in haar gewrichten. Was vreselijk moe en viel regelmatig flauw. 

Door de jaren heen zijn al deze klachten alsmaar erger en erger geworden en zo kwamen er elke keer opnieuw lichamelijke klachten bij. 

Om het kort te houden, Romy heeft al heel veel kuren op natuurlijke basis, en heel veel verschillende therapieën en behandelingen gehad. Tot nu toe zonder blijvende resultaten. Na het lezen van positieve ervaringen van andere Lyme-patiënten willen wij en Romy graag geld ophalen voor een behandeling die alleen in Duitsland aan geboden wordt. Stamceltherapie. Aangezien we alles wat er aangeboden wordt om Lyme te kunnen genezen, of op zijn minst te verzachten al geprobeerd te hebben. Helaas zonder blijvend resultaat. Zien we geen andere mogelijkheid meer, dan dat we voor deze therapie willen gaan. Romy verlangt zo naar een leven zoals een jonge vrouw haar leven hoort te leven. 

Zonder pijn, vermoeidheid en continue ziek zijn. Chronische Lyme is een strijd maar gaat met ups en downs, Romy heeft hele slechte periodes gekend en wat betere periodes. En elke keer als het wat beter gaat, dan wilt ze haar leven weer oppakken. Waardoor ze dan een enorme terugval krijgt. En merkt dat haar lichaam het allemaal niet toelaat..

Deze actie is de enige manier voor haar om beter te worden en weer fit en gezond haar leven op te kunnen pakken. Werken, sporten en een leuke vervolgopleiding doen op school is wat zij graag wil!

Wij kunnen dit niet alleen, help jij ons mee door een kleine bijdrage te doneren? 

Ook doen wij mee met de actie 'Lopen voor Lyme', u kunt mijn team en mij steunen door te doneren via deze link: http://www.lopenvoorlyme.nl/team/hope-for-romy/

 

De kosten die gemaakt gaan worden voor de totale behandeling bedragen;

Prijsopgave Infusio Frankfurt (Kliniek)
Integrative Cell Therapy Program (ICTP) = €24.360,00

Verblijf overnachting voor 2 personen, eten en drinken en reiskosten.
Nazorg, na 100 dagen controle bezoek en verblijf, incl medicatie, supplementen, en onvoorziene kosten. Elke euro wordt besteedt aan Romy haar herstel en alles wat nodig is.

Totale kosten = +/- €35.000,00Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
52 donaties
€ 1.238,00
Doel: € 35.000,00
3%

Deze actie is gesloten.